olu taklidi yapan patatesim :) video

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
masallah cok tatli nasil aljstirdin oyle erkekmi kusun bende disi kusvar
uc aydir bende ne alisti ne konustu kafwsin icinde oynjyor ama gecen hafta
kuscuya gittim kafesteki kuslara bakiyordum bir kus var jic durmuyordu
kipir kipir bo baktim sirt ustu yatti yere oyle yormi saniye durdu kalkti tunekte
ters yakla atyo hayret ettim kus nasilda sirt ustu yatti bekledi oyle

masallah cok tatli nasil aljstirdin oyle erkekmi kusun bende disi kusvar
uc aydir bende ne alisti ne konustu kafwsin icinde oynjyor ama gecen hafta
kuscuya gittim kafesteki kuslara bakiyordum bir kus var jic durmuyordu
kipir kipir bo baktim sirt ustu yatti yere oyle yormi saniye durdu kalkti tunekte
ters yakla atyo hayret ettim kus nasilda sirt ustu yatti bekledi oyle

biraz sans meselesi her kusum farkli yetenek sergiliyor hepsi ayni seyi ogrenmedi bende de. erkek bu kusum ismi patates. patates normalde daha uzun kaliyor boyle hatta karnina dokuyorum opuyorum kimildamiyor oynuyorum parmagimla vucuduyla sesini cikarmiyor. videoda bi elimle video cekip bir elimle tuttugum icin yapamadim.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:20 -->-> Daha önceki mesaj 21:34 --

stresli bu aralar biraz tuy dokumunden, o gecerse daha iyi performans verecek :)

Maşallah çok güzel :)

maşallah çok şeker bizim kuş da inş bişeyler öğrenir

Hay maşallah ,
çok güzel eğitmişiniz tebrik ederim , biraz bilgi verirseniz bizde yararlanırız :)

Hay maşallah ,

çok güzel eğitmişiniz tebrik ederim , biraz bilgi verirseniz bizde yararlanırız :)

Teşekkür ederim, bilgi olarak tek diyebileceğim şey birşey öğrettiğinizde istediğinizi yaparsa ödüllendirin :)

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:36 -->-> Daha önceki mesaj 04:36 --

ayy yerim bunu çok tatlı maşallah

Teşekkür ederim :) size olsun darısı

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:31 -->-> Daha önceki mesaj 04:36 --

Bugün diğer kuşuma da öğrettim aynını :D

Geri