Oda kokusu kusumun ustune dokuldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hulyaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hulyaa

Paylaşımcı Üye
Az once yavrulari cikardim ucsunlar diye biri gitti oda kokusu cubugunun ustune konmaya calisti. Olacak yaa sisedeki koku ustune dokuldu islanmadi ama tiksirmaya basladi yuzune geldi galiba. Kusu aldigim gibi mutfakta gagasini burnunu yuzunu yikadim havluya sardim. Sonra kucuk siringayla az su verdim kuruladim elimden geldigince. yedek yuvaya talas ekledim kafese taktim icine yavrulari koydum. Baska bisey yapmam gerekir mi? Aksam aksam nazara geldik

Az once yavrulari cikardim ucsunlar diye biri gitti oda kokusu cubugunun ustune konmaya calisti. Olacak yaa sisedeki koku ustune dokuldu islanmadi ama tiksirmaya basladi yuzune geldi galiba. Kusu aldigim gibi mutfakta gagasini burnunu yuzunu yikadim havluya sardim. Sonra kucuk siringayla az su verdim kuruladim elimden geldigince. yedek yuvaya talas ekledim kafese taktim icine yavrulari koydum. Baska bisey yapmam gerekir mi? Aksam aksam nazara geldik
Allah nazardan saklasın şimdilik başka bir şeye gerek yok inşaallah bir sorun olmaz ağzına 2 damla limon damlatın kursağı temizlesin

Burnuna girdi daha cok galiba suyla yikamaya calistim. Aksilik arkasi donukken onunu dondu bi anda oda yuzune denk geldi allahtan tam dolu degildi sise de o kadarla kurtuldu. Surekli basindayim cok sukur simdilik sorun yok orttum kafesin ustunu usutmesin diye

Geri