K kaansam Guest 22 Nis 2013 #3 tuzlu gıdalar bu kuşlara gitmez, 3-5 gün 1 ay sonra ölürse neden öldü bu diye hayıflanırsınız. Ölmesede ömrünü azaltır...
tuzlu gıdalar bu kuşlara gitmez, 3-5 gün 1 ay sonra ölürse neden öldü bu diye hayıflanırsınız. Ölmesede ömrünü azaltır...
U Umut Türkpençesi Guest 22 Nis 2013 #5 kabuklarını alıp oynamayı daha çok seviyor zaten çayda içiyor sıcaksa çekiyor hemen gagasını
H Hakan YILDIZ Guest 22 Nis 2013 #7 Sanırım ballı kraker o. Onu sakın vermeyin zararlı. Onun yerine darı asabilirsiniz veyahut kendiniz evde yapabilirseniz verebilirsiniz.
Sanırım ballı kraker o. Onu sakın vermeyin zararlı. Onun yerine darı asabilirsiniz veyahut kendiniz evde yapabilirseniz verebilirsiniz.
Ali Alp ÇOŞAN Emektar Üye Katılım 31 Ocak 2013 Mesajlar 1,166 Tepkime puanı 2 22 Nis 2013 #8 Ballı krakeri kafesinden alın zararlıdır(bazı markalar krakerin yapıştırısını adi yapabiliyor) Birde kuşa çaydır çerezdir vermeyin sadece kabuğunu verin oynasın onun dışında zararlıdır
Ballı krakeri kafesinden alın zararlıdır(bazı markalar krakerin yapıştırısını adi yapabiliyor) Birde kuşa çaydır çerezdir vermeyin sadece kabuğunu verin oynasın onun dışında zararlıdır
U Umut Türkpençesi Guest 26 Nis 2013 #9 ballı kraker artık yemiyor zaten bi defa boğazına takıldı o günden beri vermiyorum
Yusuf YALÇINKAYA Paylaşımcı Üye Katılım 26 Ocak 2013 Mesajlar 689 Tepkime puanı 3 26 Nis 2013 #10 Ali Alp ÇOŞAN' Alıntı: Ballı krakeri kafesinden alın zararlıdır(bazı markalar krakerin yapıştırısını adi yapabiliyor) Birde kuşa çaydır çerezdir vermeyin sadece kabuğunu verin oynasın onun dışında zararlıdır Genişletmek için tıkla ... Ali ben fındık fıstık badem çekirdek yedigim zaman hepsinden veriyorum bir sıkıntı görmedim şuana kadar..
Ali Alp ÇOŞAN' Alıntı: Ballı krakeri kafesinden alın zararlıdır(bazı markalar krakerin yapıştırısını adi yapabiliyor) Birde kuşa çaydır çerezdir vermeyin sadece kabuğunu verin oynasın onun dışında zararlıdır Genişletmek için tıkla ... Ali ben fındık fıstık badem çekirdek yedigim zaman hepsinden veriyorum bir sıkıntı görmedim şuana kadar..
U Umutcan AĞLAR Guest 26 Nis 2013 #11 Ballı krakeride kaldırırsanız iyi olur. Kimyasal yapıştırıcı kullanılıyor onlarda.