Nuri kafesine girmek bilmiyo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selim BAŞAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Selim BAŞAK

Guest
S.a öncelikle beni 1 senelik dişi kuşum hergün dışarıya çıkarta çıkarta içeriye girmek bilmiyor anca 2 saat dışarda durunca acıkıyo sonra giriyo

yok kardeşim o ayrı zaten başlıyorum da dişi nin huyubu nedense çıktımı girmiyo acıkmadan

ha yani ben üretim yapacağın buysa çıkartma diyecektim de o değilse de müsait olursan akşama doğru salacan hava kararınca girmek zorunda kalır belki girmeyedebilir ama ona çözümü yine en iyi sen bulursun bence

kardeşim üretim için çıkartmıyomuyuz bende bilmiyodum onu ilk olcak

ha izah edeyim o zmn eş kuşlarda tamamen birbirleriyle ve yuvalıkla ilgilensinler diye dışarı salınması tavsiye edilmez o yüzden söyledim ben de ama şimdi bunun eşi var mı

eş aldım buraya attım ben fotograflarını 2 side kızışmış dediler 1-2 aya yumurta alırsın dedilerde dişi isteklide erkek biraz isteksiz ama çok nadir öpüşüyolar felan

tamam o zaman öncelikle dediğim gibi eşi varmış salma onları kızışmışlarsa artık tam zamanıdır ama erkeğin dişiye göre nasıl cüssesi flan yerinde mi hastalığı var mı bunlar da tamam olursa sıkıntı kalmaz İnşallah

erkeğin cüssü dişiden az ufak ama hastalığı filan herşeyi sağlıklı bişeyleri yok

iyi ustam sıkıntı olmaz zaten çok küçük olsaydı dişi istemezdi en kısa zamanda yavrularını alırsınız İnşallah

Geri