Solunum yolu ve sindirim sistemi enfeksiyonlarında; mavi ibik, pullorum, bakteriyel enteritisler ve enfeksiyöz sinovitis de vs. kullanılır yazıyor.Yok kimler için kısmı değil de hangi hastalıklar için kullanıldığına dair bir yer olması lazımz
Şu anda bu şekilde.Kuşun dışkısını buraya bir atabilir misiniz?
Yemek yemesinde problem yok. Ben kuşu dün kuş üretimi yapan arkadaştan aldım. Geldiğinden buyana yemesinde problem yok. Hatta oldukça iştahla yiyor Ama dediğim gibi ilk gün dışkı suluydu şimdi ise yukarda attığım gibi. Gittikçe normale dönüyor gibiKuş aç mı? Açlıktan siyah dışkı olabiliyormuş. Bir şeylerden yedirdikten sonra dışkıya bakın. Hastalık da olabilir siyah dışkı devam ediyorsa veterinere götürün.
https://www.google.com.tr/amp/www.muhabbetkusu.com.tr/threads/kusum-diskisini-siyah-yapiyo.56387/?amp=1486798642
Siyah normal değil yeşil tonu olması lazım.Yemek yemesinde problem yok. Ben kuşu dün kuş üretimi yapan arkadaştan aldım. Geldiğinden buyana yemesinde problem yok. Hatta oldukça iştahla yiyor Ama dediğim gibi ilk gün dışkı suluydu şimdi ise yukarda attığım gibi. Gittikçe normale dönüyor gibi
1 gün daha takip edeyim. Olmadı veterinere götürürüm ozaman. TeşekkürlerSiyah normal değil yeşil tonu olması lazım.
Veterinerle madem iletişiminiz var fotoğrafları ona atın. Bu fotoğraflarda ishal yok daha başka. Sanki ilk dışkı kanlı. Mutlaka veterinerinize danışın.Bu şekilde dışkılama devam ediyor. Ama kuşun halsizlik kabarma gibi belirtileri yok. Yemesinde de problem yok. Oldukça iştahlı. Üstelik daha 3-4 gün önce almama rağmen çok da sıcak kanlı ve benden korkmuyor. Şimdi ben bu ilacı kullansam mı acaba ? Çünkü köydeyim veterinere gitme fırsatım olmadı. Bu ilacı da kuş ishal olduğu sırada veterineri aradım şikayetlerini anlattım o şekilde önerdi. Yani muayene etmedi.
Evet zaten ishal ilk gün vardı. Sonra bu şekile döndü. Dediğiniz gibi tekrar veteriner ile iletişime geçmeye çalışıyorum. TeşekkürlerVeterinerle madem iletişiminiz var fotoğrafları ona atın. Bu fotoğraflarda ishal yok daha başka. Sanki ilk dışkı kanlı. Mutlaka veterinerinize danışın.