Sanırım bu ara ithal edilmiyor ben de bulamıyorum,Röhnfried ya da Versele Laga ürünlerine bakabilirsiniz.Gayet iyiler.Merhabalar. Nekton S ve Nekton E vitamin takviyelerini hiçbir yerde bulamıyorum. Nedenini bilen var mı? Alternatif ürün önerileriniz varsa nelerdir?
Versele laga’nın multivitamini var mıSanırım bu ara ithal edilmiyor ben de bulamıyorum,Röhnfried ya da Versele Laga ürünlerine bakabilirsiniz.Gayet iyiler.
Omnivit genel vitamin olarak kullanılıyor diye biliyorum.Versele laga’nın multivitamini var mı
TeşekkürlerOmnivit genel vitamin olarak kullanılıyor diye biliyorum.
Nekton çok güvendiğim bir markaydı. Bulamamak üzücü. Röhnfried i deneyebilirim teşekkürlerSanırım bu ara ithal edilmiyor ben de bulamıyorum,Röhnfried ya da Versele Laga ürünlerine bakabilirsiniz.Gayet iyiler.
Merhaba bende muhabbet kusum icin vit. arastirirken Akyol Kardesleri buldum urunu sordum epeydir bu urunun ithal edilemedigini ogrendim onun yerine baska urun onerdiler Akyol Kardeslere internetten ulasabilirsiniz.Merhabalar. Nekton S ve Nekton E vitamin takviyelerini hiçbir yerde bulamıyorum. Nedenini bilen var mı? Alternatif ürün önerileriniz varsa nelerdir?