Kuşum nefes almada sıkıntı çekiyor. Bazen kuştan ıslık gibi bir ses geliyor, hani burnumuz tıkalı olunca çıkan ses gibi. Biraz fazla uçtuğunda nefes nefese kalıyor. Dikkatimi çekti sanki sağ burun deliğinde bir şey var. Ne olduğunu çözemedim. Yem kabuğu mu yoksa nezleden dolayı mı bilemiyorum. Nezle demişken hapşurma var, halsizlikte var biraz. Yemesinde içmesinde ve dışkısında sıkıntı yok.
İki gündür suyuna birkaç damla limon damlatıyordum. Bugün normal su verdim ve kulak pamuğunu tuzlu suya batırıp burun deliklerini silmeyi denedim (burun deliklerini açıyormuş) ama başaramadım çünkü kuş yerinde durmuyor
Biri neo terramycn önerdi. Siz ne önerirsiniz arkadaşlar? (Kuşum şuan tüy döküyor onu da eklemek isterim)
İki gündür suyuna birkaç damla limon damlatıyordum. Bugün normal su verdim ve kulak pamuğunu tuzlu suya batırıp burun deliklerini silmeyi denedim (burun deliklerini açıyormuş) ama başaramadım çünkü kuş yerinde durmuyor
Biri neo terramycn önerdi. Siz ne önerirsiniz arkadaşlar? (Kuşum şuan tüy döküyor onu da eklemek isterim)
Moderatör tarafında düzenlendi: