AsiBulut
Meraklı Üye
Kuşum bunu sadece yem yerken ve oynarken yapıyordu, eğlendiği için sanmıştık ama artık nefes alırkende böyle sesler çıkartıyor. Tık tık nefes almaya başladığında karadeniz pet den röhnfried atemfrei aldım suyuna katıyorum ama şimdi sadece tık tık nefes almıyor ayrıca böyle sesler çıkartıyor. Her zaman yapmıyor ama nefes alırken çıkarttığı bir ses olduğu belli. Arada ağzına bir sıvı geliyor, kusmuyor ama yuttuğunu duyabiliyorum. Su içerkenki çıkardığı ses gibi ses geliyor çünkü. Dışkısında bir problem yok, nefes alırken kuyruğu sekiyor. (eskiden olmuyordu o yüzden yok demiştim)
Sabah veterinere video atacağız ama veterinerimiz kanatlı hekimi değil, eskiden üretim yaptığı için bilgisi var sadece. Paragöz biri değil ve bizi kanatlı veterinerine yönlendirebilir. Daha önce pek çok kez götürdük veterinere ama şuanda götürebilecek durumda değiliz maddiyat açısından. Evde ne yapabilirim? Başka çare yoksa mecbur götürücez tabiiki.
Yumurta maması yaptım hepsini bitirdi. Arada kekik çayı yapıyorum onuda bayılarak içiyor ama tohum yem ve dal darı konusunda iştahsız. Birde atemfrei kullanıyorum.
Sabah veterinere video atacağız ama veterinerimiz kanatlı hekimi değil, eskiden üretim yaptığı için bilgisi var sadece. Paragöz biri değil ve bizi kanatlı veterinerine yönlendirebilir. Daha önce pek çok kez götürdük veterinere ama şuanda götürebilecek durumda değiliz maddiyat açısından. Evde ne yapabilirim? Başka çare yoksa mecbur götürücez tabiiki.
Yumurta maması yaptım hepsini bitirdi. Arada kekik çayı yapıyorum onuda bayılarak içiyor ama tohum yem ve dal darı konusunda iştahsız. Birde atemfrei kullanıyorum.