2 gün önce veterineri aradım. Bana buraya getirmeyin tarzında bir şey söyledi. Dün ve ondan önceki gün halsizlik, ishal ve yem yedikten sonra kusma devam ediyordu ama marul gibi yumuşak besinlerde kusma veya rahatsızlık olmuyordu. Ara ara neşesi, hareketleri düzeliyordu. Sadece yem yediği zaman huzursuz oluyordu belli bir müddet. Bu gün aynı durum devam ederse mecburen aradığım veterinere götüreceğim. Şu an sabahtan itibaren çok şükür durumu önceki günlere göre çok çok iyi. Sabah ötüyordu, halsizlik yok üzerinde. Yemini elimden zorla yemedi kendisi yem kabına inip yem yedi, ishalde de gözle görülür bir düzelme var şu an normal dışkılıyor. Birkaç gün yumurta gibi yumuşak şeyler yedirmeyi düşünüyorum. Suyuna da vitamin koymaya devam edeceğim. Şu an aklıma tek gelen şey yememesi gereken bir şey yedi ve kursağını yaraladı. 2 gündür çok su içiyordu galiba baya bir kan kaybettiği için. Şu an çoğu harketi, yemesi içmesi, dışkısı normal görünüyor. Bu gün olumsuz herhangi bir şey olursa veterinere götüreceğim