Kaan Korkmazz
Yeni Üye
Kuşum her kafesinden içeri girince aynaya kusuyor neden??
Her gün çıkarıyorum ama babam saat 2 de kalkıp takıyo neymiş ağlıyomuş neymiş kötü ses çıkarıyomuşKuş sanıp kur yapıyordur aynayi kafesden cıkarmanızı öneririm
Gece yarsıHer gün çıkarıyorum ama babam saat 2 de kalkıp takıyo neymiş ağlıyomuş neymiş kötü ses çıkarıyomuş
Kardeşim ciddi olamazsın. Bu forumda doğru bilinen çok fazla yanlış gördüm ama babanin bu düşüncesi çığır açtı. Kuşlar kendilerini gördüğü yansimali yuzeylere aşırı ilgi duyarlar başka kuş var sanarlar yem kusarlar kur yaparlar. Ama gecenin 2sinde hic bir kuş bu şekilde triplere girmez. Ya kusun kaldığı odada ışıklar kapanmadigi için kus uyuyamadigindan ses yapiyodur yada bir rahatsızlığı vardir solunum problemi gibi. Baska hiç bir açıklaması olamaz. Zaten karanlığı birak loş ışıkta göremiyor kuslar gece gece ne yapsin aynayiGece yarsı
Tmm geri dönüsüme kapının önüneBaşka kuş sanıp flört edince yem kusuyorlar ona karşı. Aynayı çıkart kafesten, baban senden habersiz takıyorsa çöpe at şimdi.
ardeşim odada 4 gece lambası var tavanda bide tv dünya işikKardeşim ciddi olamazsın. Bu forumda doğru bilinen çok fazla yanlış gördüm ama babanin bu düşüncesi çığır açtı. Kuşlar kendilerini gördüğü yansimali yuzeylere aşırı ilgi duyarlar başka kuş var sanarlar yem kusarlar kur yaparlar. Ama gecenin 2sinde hic bir kuş bu şekilde triplere girmez. Ya kusun kaldığı odada ışıklar kapanmadigi için kus uyuyamadigindan ses yapiyodur yada bir rahatsızlığı vardir solunum problemi gibi. Baska hiç bir açıklaması olamaz. Zaten karanlığı birak loş ışıkta göremiyor kuslar gece gece ne yapsin aynayi
Bak inanmiyosanKardeşim ciddi olamazsın. Bu forumda doğru bilinen çok fazla yanlış gördüm ama babanin bu düşüncesi çığır açtı. Kuşlar kendilerini gördüğü yansimali yuzeylere aşırı ilgi duyarlar başka kuş var sanarlar yem kusarlar kur yaparlar. Ama gecenin 2sinde hic bir kuş bu şekilde triplere girmez. Ya kusun kaldığı odada ışıklar kapanmadigi için kus uyuyamadigindan ses yapiyodur yada bir rahatsızlığı vardir solunum problemi gibi. Baska hiç bir açıklaması olamaz. Zaten karanlığı birak loş ışıkta göremiyor kuslar gece gece ne yapsin aynayi
Çıkarrtım manyak gibi mutlu ses çıkarıyoKuş sanıp kur yapıyordur aynayi kafesden cıkarmanızı öneririm
Ne alakaysaÇıkarrtım manyak gibi mutlu ses çıkarıyo