sidar_62
Yeni Üye
Eger fotoğraf gerekiyorsa ;Herkese iyi bayramlar kuşların ceresi altta işaretlediğim şekilde şu an bendeki vahsılerin fotoğrafını cekmekle ugrasmak istemedim o yüzden böyle attım ne zaman çiftleşebilirler
1 yıl ya oldu ya olacak geçen sene almıştım hatta ilk aldığım zamanki fotoğrafını atayımBirbirlerini beğendiklerinde.
Ne kadar süredir beraberler?
Çiftlesmeye niyetleri pek yok gibi dişiyi değiştirip rengi erkeğe daha yakın olan bi dişi almayı düşünüyorum ama ilk başta ayrı kafeslerde tutacağım kizistiklari zaman atarım yan yana siz ne önerirsiniz1 yıl ya oldu ya olacak geçen sene almıştım hatta ilk aldığım zamanki fotoğrafını atayım
Peki 3-4 hafta ayrı odaya alacağıma yukarıda yazdığım gibi onu görmediniz sanırım dişiyi değiştirsem ve kızısana kadar 2 sini ayrı kafeslerde tutSam birbirini görecek şekildeDişiyi 3-4 hafta başka odaya alın. Mümkünse seslerini duymasınlar.
Sonra tekrar getirip erkeğin yanına koyun.
P3ki kuşlar birbirini görmese ama duysa sıkıntı olur mu çünkü ev de öyle bi imkanım yok her türlü duyarlar birbirleriniayırma yöntemini deneyip olumsuz olursa sonrasında değişip yapsanız daha doğru olabilir Levent hocamızın dediği gibi
P3ki kuşlar birbirini görmese ama duysa sıkıntı olur mu çünkü ev de öyle bi imkanım