Marry
Yeni Üye
Merhaba iki tane muhabbet kuşum var biri dişi biri erkek dişi olan belli bir süredir ishal var ama şiddetli değildi ve yem yiyor keyfide yerinde gibiydi son bir kaç gündür ishali şiddetlendi yeşil ve sulu ishali var yem de yemiyor kabarık ve titriyor kuyruk hep aşağıda veteriner Neo terramycin verdi erkek içti ki erkektede ishal var lakin dişi icmimedi belki sudan bı damla içti erkek te onun gibi az yiyor ama ötüyor ikiside zayifladilar elime alınca kemikleri geliyor ,birde dişi sürekli hapşıriyor ve garip sesler çıkarıyor solunum sıkıntısı var diye düşüyorum ,bögürme hareketi yapiyor kuş kumu gaga taşı yiyor arada .
Vitamin avisol a suluga 3 4 damla koyuyorum meyve sebze pek yemiyorlar koyunca kaçıyor korkuyorlar. Erkek kuş dişi gelmeden önce kuruluk hastalığı geçirdi baytril kullandık iyileşti keyfi yerinde ama o da arada hapşıriyor ve ishal.
ne yapmalıyım nasi bı yol izlemeliyim.
Teşekkürler
Resim ve video.
Vitamin avisol a suluga 3 4 damla koyuyorum meyve sebze pek yemiyorlar koyunca kaçıyor korkuyorlar. Erkek kuş dişi gelmeden önce kuruluk hastalığı geçirdi baytril kullandık iyileşti keyfi yerinde ama o da arada hapşıriyor ve ishal.
ne yapmalıyım nasi bı yol izlemeliyim.
Teşekkürler
Resim ve video.