Ü
Valla bilmiyorum gidip dolaşman lazımHer sahilde bulunur mu bu kalamar kemiği?
Haklısın usta bende önceden tanesine 2 lira falan veriyordumkeşke bizim sahipllerdede olsa da bizde toplaya bilsek kilosuna ayda 40tl vermek zorunda kalmasak emek sevgi şart kuşlarımıza
Ustam bende ilk 3 sefer kattığımda yemediler zoruma gidiyordu o kadar uğraşmam falan. Ama sonra yavaş yavaş bi alıştılar artık verince hemen yemeye başlıyorlargüzel paylaşım, sahil kenarında olanlar bunu değerlendirsin.
şu mama konusunda da 1çift kuşum maalesef mamanın tadına bakmıyorlar ve ürküp mamalığa yanaşmıyorlar bile 2 defadır koyuyorum kafeslerine henüz alışmadılar.
Valla ben kalamar kemiğini fabrikasyon bir üretim sanıyordum.Valla bilmiyorum gidip dolaşman lazım
Aynen ustam düzenli olarak ver alışacaktırbu mama koyma olayını alışıncaya kadar ara vermeden yapmak mantıklı olan sanırım, ben ara ara koymuştum orada benimde hatam oldu galiba
Güzel ama yorucu Hava aydınlanmadan çıkıyorum 9 10 gibi eve geliyorum baya bir sahil dolaşıyorum Satın aldıklarımız zaten işlenmiş oluyor .Valla ben kalamar kemiğini fabrikasyon bir üretim sanıyordum.
Arayıp bulmak çaba sarfetmek güzel olsa gerek.