M
Güzel maşallah ama düzenli veriyorsun değil mi?
Maşallah çok güzeller.
Teşekkürler evet düzenli veriyorum çok seviyorlar hele de banyo yaparken genelde böyle asıyorum daha kolay oluyor.ayaklarıyla tutuyorlar yerken mor olan soldaki tutuyor bir ayağıyla resimde de zaten
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:29 -->-> Daha önceki mesaj 02:28 --
Teşekkür ederim size olsun darısı
Marul vermek üreme isteğini azaltıyormuş galiba . siz böyle bir sıkıntı çekiyor musunuz. Ya da bu bilginin doğruluk payı var mı.
Ayşe Hanım İnsanlar ile Kuşları Önce Birbirinden Ayıralım Marul Enerji Veren Bir Besindir Kuşlarda Şöyle Düşünün Ne Kadar Çok Vitamin Barındıran Besin Aşırıya Kaçmadan Verirsek O Kadar Verim Alırsınız Aşırısıda Zarardır Yalnız İyi Forumlar
konuya rainy diye daldım ama değilmiş bunlar da çok şeker maşallaah
oha be foto ne kadar netmiş kuşlarda güzel maşallah
Konuyla alakası yok ama Animecimisiniz [Mana hanım]
benim erkek 2 günde bir marul yer dişi kaçacak yer bulamıyor gerçi icraat yok ama marulda engel olmadı bu zamana kadar
ben sizi anladım ayşe hanım siz beni yanlış anladınız bende marul zararlıdır diyosunuz demedim ben size bir üretici olarak söylüyorum bilgilerime dayanarak tekrar belirtiyorum İnsanda üreme isteğini bilmem neyi ise artık marul kuşta o etkiyi vermez aşırıya kaçmadığınız sürece marul iyidir hepinize iyi forumlar
Bildiğimiz otakusunuz siz
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:51 -->-> Daha önceki mesaj 12:50 --
ama bence çok vermeyin isal olur valla
MaşAllah keratalara.