çok teşekkürler benim size 3 sorum olcak ;Sürekli bakıp dişiyi strese sokmayın yumurtayı kırar 2. Yada 3. Yumurtadan sonra yatmaya başlar sıkıntı yok rahatsız etmeden iki günde bir mama verin yavrular çıkmaya başlayınca hergün mama verin hayırlı olsun
1) şuan için yapacak bişe yok yavrular çıkınca talaş eklemeye başlarsın şuan yuvalığa müdahale şansın yok dişinin huyunu bilmiyosun en azından bulundukları yeri sıcak tutmaya çalışçok teşekkürler benim size 3 sorum olcak ;
1)benim yuvalıkta kum vardı kumun kışın yumurtayı soğuk tuttuğu söyleniyor ne yapabilirm ?
2) Kuşumun yuvalığa alışması için yuvalı ters takmıştım yani yuvarlak kısmı aşşağıda kaldı bi sıkıntı olur mu ?
3)Kuşlara bi kaç defa mama koydum ama yemiyolar?
Teşekkürler şimdiden![]()
Bi arkadaş daha yuvalığı ters çevirerek giriş kısmını alçak seviyeye düşürmüştü. Burada sıkıntı, yavruların gelişimini tamamlayamadan kapı alçakta olduğu için yuvadan kendiliğinden çıkabilecek olmaları.
Yavruklar çıktığında çevireceğimBi arkadaş daha yuvalığı ters çevirerek giriş kısmını alçak seviyeye düşürmüştü. Burada sıkıntı, yavruların gelişimini tamamlayamadan kapı alçakta olduğu için yuvadan kendiliğinden çıkabilecek olmaları.
benim size 3 sorum olcak ;Arkadaşlar biraz sabırdan sonra ilk yumurtayı aldım çok şükür ama kuşum yumurtayı kenrda bırakmış üstüne yatmıyor nedendir acaba?