verilir.mamayada katılırbaşlıkta yazdığı gibi verebilir miyim
Yeterli pişmiş midirverilir.mamayada katılır
Yok suluğunda multivitamin var yumurta mamasi da verebilirmiyim diye sormuştum sorun çıkarmaz anlaşılanverilir.mamayada katılır
haşlanmış yumurta gibi olması gerekiyor.Yeterli pişmiş midir
sorun olmazYok suluğunda multivitamin var yumurta mamasi da verebilirmiyim diye sormuştum sorun çıkarmaz anlaşılan
haşlanmış yumurta gibi olması gerekiyor.
Saolun Multivitamin Vermiştim Hazır vaktim varken yumurta mamasi yapayim dedim ama fazla gelirmi diye sorayım dedimSebze-meyve verilen gün - probiyotik kullana bilirsiniz
Mama verilen gün - vitamin kullana bilirsiniz
Kafeste kalamar kemiği varsa yumurta kabuğunu eklemeyin gerek yok hemde kabuk iyice ısı görmemişse mantar ola biliyorSaolun Multivitamin Vermiştim Hazır vaktim varken yumurta mamasi yapayim dedim ama fazla gelirmi diye sorayım dedim
Yok eklemedimKafeste kalamar kemiği varsa yumurta kabuğunu eklemeyin gerek yok hemde kabuk iyice ısı görmemişse mantar ola biliyor
Tamamdır o zaman mamayı 3 gün ara ile verinYok eklemedim
Yalnız Kuşum şimdi kafasını arkasına attı uyuyor mamayı yedi normal bir durum mu Mamadan Olduğunu düşünmüyorum ama siz böyle bir durumla karşılaştınız mıTamamdır o zaman mamayı 3 gün ara ile verin
Normaldir benim kuşlar da gün içerisinde öyle uyuyor mama ile alakalı değildirYalnız Kuşum şimdi kafasını arkasına attı uyuyor mamayı yedi normal bir durum mu Mamadan Olduğunu düşünmüyorum ama siz böyle bir durumla karşılaştınız mı
Öne arkaya çok hafif bir şekilde sallanıyor tüneğindeNormaldir benim kuşlar da gün içerisinde öyle uyuyor mama ile alakalı değildir
Normaldir sıkıntı yokÖne arkaya çok hafif bir şekilde sallanıyor tüneğinde
Rica ederim ne demekKusura bakmayın sizide meşgul ediyorum ama tedirginliğimden