Daha ucuzlarıda var ml düşütkçe 18tlye falanda var 10ml olanlarıMarhaba Yarın Petshop Dan Multivitamin Alacağım Fiyat Performans Multivitamin Önerirmisiniz Avivit Multivitamin Gördüm alabilirsiniz diyenlerde var almayın diyenlerde var
10 ml kaç hafta kullanabilirimRöhnfried Gervit -w 50ml Bölünmüş Ürün Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Röhnfried Gervit -w 50ml Bölünmüş Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Daha ucuzlarıda var ml düşütkçe 18tlye falanda var 10ml olanları
50 ml tavsiye ederim.40 tlye satılıyor.10 ml 1 ay gider10 ml kaç hafta kullanabilirim
Saolun yarın almam lazım petshopdan ne yapicam bilmiyorum50 ml tavsiye ederim.40 tlye satılıyor.10 ml 1 ay gider
Acele işe şeytan karışır... Bu aceleniz ne?Saolun yarın almam lazım petshopdan ne yapicam bilmiyorum
Saolun şuanlık B Vitamini Acil Olarak almam gerek sanırım Öneriniz Var MıdırAcele işe şeytan karışır... Bu aceleniz ne?
Gereksiz bir ürüne para verip etkisi olmayan bir ürünü kullanmak yerine
Tüy dökümü azaltılmaz lakin tüy döneminin daha rahat geçmesini ve daha kısa sürmesini sağlayabilir.Kuşum Biraz Fazla Ufak Tüy Döküyor Gibi B Vitamini Takviyesi Yaparak Tüy Dökümünü Azaltabilir Miyim ?
TeşekkürlerTüy dökümü azaltılmaz lakin tüy döneminin daha rahat geçmesini ve daha kısa sürmesini sağlayabilir.
B vitamini olarak Röhnfried BT amin Forte B yada Versele Laga muta vit tercih edebilirsiniz.