Muhabett kuşumun ayağı biraz hasar gördü galiba bi bakarmısnız

muratsabri61

Yeni Üye
Muhabet kuşumun ayağı tüle takıldı baya çırpındı en sonunda ben bile çok zor kurtardım şimdi tek ayak üzerinde hafif kabarık hızlı nefes alır şekilde duruyo ayağının arakdasıda biraz kanamış şuan biraz daha iyi kötü bişey varmı kenliğinden geçermi
Lütfen yardım edinnnnn.

Bahsettiğiniz tül kafes tülü ise hemen çıkarın lütfen. Kuşların en çok zarar gördüğü şey o tüller. Bırakın saçılsın yemleri ona bir şey olmasın yeter ki.
Ayağı ile kavrayabiliyor mu? Sağlam ayak gibi hasar gören ayak aynı kuvvet ile parmağınızı sıkıyor mu ?

Bahsettiğiniz tül kafes tülü ise hemen çıkarın lütfen. Kuşların en çok zarar gördüğü şey o tüller. Bırakın saçılsın yemleri ona bir şey olmasın yeter ki.
Ayağı ile kavrayabiliyor mu? Sağlam ayak gibi hasar gören ayak aynı kuvvet ile parmağınızı sıkıyor mu ?
hayır odamın tülüne takıldı ama şimdi düzeldi bi şey gözükmüyor gene güzel bi şekilde kullanmaya başladı ayanı haraketlendi allaha şükür.
Ama yinede ekstıradan yapmam gereke bişey varmı

hayır odamın tülüne takıldı ama şimdi düzeldi bi şey gözükmüyor gene güzel bi şekilde kullanmaya başladı ayanı haraketlendi allaha şükür.
Ama yinede ekstıradan yapmam gereke bişey varmı

İki ayağı da aynı kuvvette kavrayıp kavramadığına emin olun. Gözlemleyin bolca. Kafesteki hareketlerine de bakın. Bir anormallik yok ise bir şey yapmanıza gerek kalmaz sanırım. Ama iyi bir gözlem şart.

Kafesi temiz tutmaya özen gösterin. Mikrop kapmaması için iyileşecektir diye düşünüyorum. yara boyutu çok büyük değilse hayvanı mıncıklamaya gerek yok. boşuna strese girmesin.

Ayağığla çok uğraşıyo bunu egellemelimiyim sizce

Şimdi biraz sızısı ağrısı vardır. Ondan uğraşıyordur. İnanın pek bir şey gelmiyor aklıma.. Ama en kötü uyuması için ortam sağlayın. Hava karardığı gibi uyusun. İyileşme sürecinde de sürekli ilgilenin ayağı ile oynamasına izin vermeyin konuşun vs..

Şimdi biraz sızısı ağrısı vardır. Ondan uğraşıyordur. İnanın pek bir şey gelmiyor aklıma.. Ama en kötü uyuması için ortam sağlayın. Hava karardığı gibi uyusun. İyileşme sürecinde de sürekli ilgilenin ayağı ile oynamasına izin vermeyin konuşun vs..
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim çok korkmuştum başta ama içimi rahatlattınız.

Rica ederim inşallah iyi olsun mübişiniz. Bizi haberdar edin iyi akşamlar
çok şükür iyi şuan ayağı yürüme tutunma da falan sorun yok ama şu odamın tülüne uçmasını nasıl engellerim saldığım gibi oraya uçuyo alıyorum elime çağrıp 5dk sonr gene oraya gidiyo nasıl engellenir biliyomusunuz?

çok şükür iyi şuan ayağı yürüme tutunma da falan sorun yok ama şu odamın tülüne uçmasını nasıl engellerim saldığım gibi oraya uçuyo alıyorum elime çağrıp 5dk sonr gene oraya gidiyo nasıl engellenir biliyomusunuz?

Ona pek yapılacak bir şey gelmiyor açıkçası aklıma :) O odada salmayın zarar görmesin. en yüksek ve garanti yer orası diye uçuyır muhtemelen oraya..

Geri