MUHABET KUŞUM UÇMUYOR VE HALSİZ??

YCD

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 5-6 gündür hastalıklı ve halsizlik vardı. Kuşuma son birkaç gündür antibiyotik veriyorum ama fayda etmedi.
Bugün tüm gün boyunca kafesinde alt köşede durdü. Halsizlik ve tüy kabarmasi vardı sürekli
Uyuyor canlansın diye ağzına limonlu su verdik
Ama canlanmadi.
Şimdi kuşum kafesin altında Kanatlarını aşağı sarkitmış kabarık bir şekilde yatıyor.
Yem bir türlü yemiyor.
Şürekli titreme varken yem kusuyor ne yapabilirim yardım edin

Antibiyotiği kim verdi ve adı nedir? Ne ölçüde verdiniz?
Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.
Kuşun ağız içinde beyaz sarı lezyon pamukçuk var mı,kusuyor mu? Ağzında,kusmuğunda veya dışkılarda kötü koku var mı? Kanama var mı? Kuşunuz dişi mi? Yumurta sıkışması olabilir poposunu kontrol edin dişiyse.
Yem yemiyorsa kursaktan besleme yapılması lazım. Ama bilen birileri yapmalı. Elle besleme mamanız yoksa,evde yapabileceğiniz acil durum mamasını buraya paylaşıyorum okuyun ve mama hazırlayın.

• Beğen
Tepkiler: YCD
Antibiyotiği kim verdi ve adı nedir? Ne ölçüde verdiniz?
Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.
Kuşun ağız içinde beyaz sarı lezyon pamukçuk var mı,kusuyor mu? Ağzında,kusmuğunda veya dışkılarda kötü koku var mı? Kanama var mı? Kuşunuz dişi mi? Yumurta sıkışması olabilir poposunu kontrol edin dişiyse.
Yem yemiyorsa kursaktan besleme yapılması lazım. Ama bilen birileri yapmalı. Elle besleme mamanız yoksa,evde yapabileceğiniz acil durum mamasını buraya paylaşıyorum okuyun ve mama hazırlayın.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Muhabet kuşüma mama yapıp verdik Ama maalesef dayanamadı. Hayatını kaybetti.

Geri