muhabet kuşu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasaksayasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Y

yasaksayasak

Guest
s.a arkadaşlar benim bir çift muhabet kuşum var yaklaşık 1 ay oldu alalı çok güzel anlaşıyorlardı çiftleşiyorlardı ben onlardan yumurta beklerken dişi tüy dökümüne girdi sanırım atlattı yada ben öyle tahmin ediyorum 3 hafta sürdü ama dişinin cere rengi sanki beyazlaşmış gibi duruyor artık çifleşmiyorlarda sanki akraba oldular erkek hep kur yapıyor ama dişi hazır değil sanki yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerkiyor şimdiden teşekkürler

Aleyküm selam. Kusura bakmayın sohbetten cevap vermeyiz genelde konu açmanız sizin yararınıza olduğu için.Sorunuzun cevabına gelirsek;
dişiniz kızgın değil bu yüzden ceresi orjinal halini almış. nijer+mama+vitamin takviyesi yapın. kuşlarınızı kafesten salmayın,oyuncak varsa kafeste çıkarın ( birbirleri ile ilgilensinler) kafesleri hep sabit yerde olsun değiştirmeyin. fazlada rahatsız etmeyin.

yardımınız için teşekkürler bende şimdilik öyle yapıyorum mama takviyesine gelince hazır mama kullanıyorum nijer kenevir yulaf toğumu veriyorum zararı varmı bilmiyorum suyunuada vitamin takviyesinde bulunuyorumsizce ne zaman eski halini alır ve ne zaman ilk yavrumu alırız

Ne zaman yavru alırsınız bunu kimse bilemez, hazır mama kullanmayın şu linkteki mamayı uygulayın. bu mama ve sudaki vitamin maximum 8 saat dursun kafeste sonra mamayı alın vitaminli suyuda taze normal su ile değiştirin.nijer ve keneviri fazla kaçırmayın. 1 ufak yemliğin yarısı kadar koyun malum yaz ayındayız yağ yapar. kış günü sıcak tutar(iyidir yani) mama+vitamini haftada en fazla 2 kere verin.
http://www.muhabbetkusu.com.tr/baki...e-size-firsat-resimli-mama-anlatimi-1636.html

Aleyküm selam. Kusura bakmayın sohbetten cevap vermeyiz genelde konu açmanız sizin yararınıza olduğu için.Sorunuzun cevabına gelirsek;
dişiniz kızgın değil bu yüzden ceresi orjinal halini almış. nijer+mama+vitamin takviyesi yapın. kuşlarınızı kafesten salmayın,oyuncak varsa kafeste çıkarın ( birbirleri ile ilgilensinler) kafesleri hep sabit yerde olsun değiştirmeyin. fazlada rahatsız etmeyin.

+++++++++++

Geri