Dışkısında sindirilmemiş yem yok kan var amaMesajı görür görmez dışkısını çekip attın. Eğer kan olduğuna eminseniz dışkısında sindirilmemiş yiyecek varsa 1-2 damla sirkeyi aynı ölçüde suyla sulandırıp bir damla içirin. Ama mutlaka dışkı fotosu çekip attın eğer kesin kan varsa kuşunuzun durumu kritik
Avidiare vitaminmipetshoptan avidiare damla satın alın. 100 cc suluğa 20 damla. geçene kadar ara vermeden her gün kullanın. kullanım bitince kuşa vitamin ve probiyotik takviyesi yapın 3 gün ard arda.
SIYAHA dönmesi çok da iyi bir şey değil siz dediğim tedaviye bir an once başlayınTeşekkür ederim çok sağolun şimdi kakası siyaha döndü iyi görünüyor meşesi filan yerinde
Güncel dışkısının fotoğrafını atar mısınız?Teşekkür ederim çok sağolun şimdi kakası siyaha döndü iyi görünüyor meşesi filan yerinde
Güncel dışkısının fotoğrafını atar mısınız?
Truflican verdim şuan probiyayik truflucandan sonra vermeyi tavsiye ettilerbenimde kuşlarımın birinde kanlı ishalden sonra dışkı siyaha yakın bir renge dönmüştü. fakat hala sulu geliyordu dışkı. her gün avidiare kullanmaya devam ettim. hatta bir diğer suluğada sadece probiyotik verdim. bu süreç içinde kuşa mama, grit, kum, vitamin kesinlikle vermeyin. avidiare antibiyotik katkılı zaten. düzenli olarak ona devam edin. 10 günde tamamen düzelecektir.
Teuflican verdim şuan oda olurmu acabaKusunuza vetakoksin isimli antibiyotik alıp çeyrek suluga 6 damla 5 gun gün kullanın sonra 3 gün prebiyotik ve vitamin verin
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23][emoji1787]