neon Meraklı Üye Katılım 19 May 2020 Mesajlar 313 Tepkime puanı 155 30 Tem 2021 #1 merhaba forum halkı kuşumun yemlerinde kurtçuklar fark ettim, yemiş de olabilir yememiş de olabilir. ne yapmam gerekiyor, iç parazit falan yapar mı? acil dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler
merhaba forum halkı kuşumun yemlerinde kurtçuklar fark ettim, yemiş de olabilir yememiş de olabilir. ne yapmam gerekiyor, iç parazit falan yapar mı? acil dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler
ÜmiT P. Emektar Üye Katılım 5 Eki 2020 Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 497 30 Tem 2021 #2 Bisey olmaz acil Yemini değiştir taze yem ver
neon Meraklı Üye Katılım 19 May 2020 Mesajlar 313 Tepkime puanı 155 1 Ağu 2021 #3 ÜmiT P.' Alıntı: Bisey olmaz acil Yemini değiştir taze yem ver Genişletmek için tıkla ... yemini değiştirdim elbette : ) teşekkürler, bir şeyi var gibi de görünmüyor şükür
ÜmiT P.' Alıntı: Bisey olmaz acil Yemini değiştir taze yem ver Genişletmek için tıkla ... yemini değiştirdim elbette : ) teşekkürler, bir şeyi var gibi de görünmüyor şükür