İyi günler forum sakinleri. Bir muhabbet kuşum var ve 1 2 gündür bir burun deliği tıkalı gibi. Bugün veteriner hekime götürdüğümde (üniversitenin hayvan hastanesi) bana iki adet ilaç yazdı. Bunlardan birisi mucovit-c diğeri de avi-ast. Mucovit-C yi eczaneden buldum ve suda çözdürüp suyuna 5ml ekledim hekimin dediği gibi. Ancak avi-ast almak için bir petshopa gittiğimde oradaki kadın ''Benim oğlum kuş veterineri (oğlu dükkanın sahibi) etrafta kuştan anlayan yok o hekimin yazdığını boşverin bunu kullanın'' diye bana bir ilaç verdi. Dediğim gibi mucovit c ye başladım ancak diğer ilaca başlamadım. Kadının verdiği ilacı ve kuşun durumunu eklere ekledim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. (Videonun sesini biraz açıp dinlerseniz daha iyi olur pek çıkmamış sesi.) Watch VID-20250128-WA0002 | Streamable (kuşun nefes alış veriş videosu).
forum dosyaların boyutu büyük dediği için bu şekilde linklere ekledim görselleri.
forum dosyaların boyutu büyük dediği için bu şekilde linklere ekledim görselleri.