hakanKara66
Yeni Üye
Sevgili dostlarım bugün pazar ve elimde bi araç yok kuşumu bi petshopa veterinere götüremiyorum ama zor durumda kalırsam yürüyerekte olsa acık biyer aramak için götürücem o yüzden sizden gelen cevaplar cok önemli hiç birşey bilmedigim için sabah 8 den belli internette arıyorum bişey bulamadım kuşum 3 aylık muhabbet kuşu erkek kapı koluna cok alısık orada duruyodu karanlıkta onu ggörmedim birşeye sinirlenmiştim sinirle kapı kolunu açınca elime geldi acı acı öttü kaçtı odada biraz döndü sonra sürekli tünedigi yere yine kondu nekadar şiddetli tuttum bilmiyorum neresini tuttum bilmiyorum sadece elimin içinde kaldı ne zarar verdim bilmiyorum abi ilk belirtileri baya korkmuş şaşırmıştı afallamıştı arada boynunu indir kaldır yapıyodu kusma pozisyonunda sürekli uyukluyo gibi böyle sersemgibi duruyo hiç yem yemedi sabah 5 e kadar basında bekledim şuan yeminin üstüne vitaminini döküp ıslatıp az az yedirmeye calısıyorum aç yemek istiyo ama yemi agzına alıp evirip cevirip geri düşürüyo bazen kırıyo bazen cıkarıyo çok az yiye bilyior abi elime yemi alıp 15 20 dakka elimde bekletiyorum 15 20 tane yem anca yiyebiliyor ne yapıyım bana bi akıl verin lütfen