Düzeldi mi kuş ?teşekkür ederim uygulamaya başladım.
İlaçlar fayda etmedi açıkçası. Erkek kuşu olan bir arkadaşıma göndermiştim. İlk bir kaç gün sorunsuzmuş sesi çıkmamış. Sonrasında aynı sesi yine çıkartmaya başlamış. Hastalıkla alakasız sanırımDüzeldi mi kuş ?
Bizim kuşun kanatlarında sorun olduğu için uçamıyor. Kafesin kapısı sürekli açık, dışarı çıkıp odada geziyor. Sabaha karşı ya da yalnızken bu sesi daha çok çıkartıyor. Normalde kafesin olduğu odada televizyon var. Ses olmayınca mı bu sesi çıkartıyor diye düşünmüyor değilim. Halsizliği yok gibi duruyor.Benim kuşta astım ya da boğaz mantarı var, onu biliyorum. İyileştirmeye çalıştık, olmadı. Benim kuşta yalnız, acaba o yüzden mi yapıyor diye düşündüm ama gereken ilgiyi gösterdik hep. Kafese kapalı bir kuş da değil; gezer, oynar. Ben hastalıktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Gittikçe halsizleşmeye, uçamamaya falan başladı zaten. Ne olacak işin sonu bilmiyorum açıkçası, üç buçuk senedir bizimle. Artık iyileşecekse iyileşsin, iyileşmeyecekse ölsün diye düşünmeye başladım çünkü böyle sürekli acı çeker halde olması ve elden bir şey gelmemesi çok üzücü.
bana da öyle geliyor.aynen benim kuştada aynı problem var ilaçlar işe yaramadı.. psikolojik olduğuna kanaat getirdim..sinirsel bir problem galiba..