Bence bir kaç gün sirkeli su kullanıp peşine prwbiyotik ve vitamin takviyesi yapabilirsiniz kuşunun yediklerine dolayı belki dışkısı yara yapmış oalabilirArkadaşlar sitede yeniyim cok methedildi ve zor durumda kaldım açıkcası. Muhabbet kusumda mantar vardı merhemini gagaya sürerken sürerken anüs kısmında yara gibi biseye denk geldim kime götürdüysem hiçbi şekilde ne müdahale etti ne de anlayabildi bir tanesi bir krem önerdi ve enfeksiyondandır dedi yolladı bütün veteriner ve pet shopları gezdim son çare buraya geldim resimi bırakıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 21113
Bence bir kaç gün sirkeli su kullanıp peşine prwbiyotik ve vitamin takviyesi yapabilirsiniz kuşunun yediklerine dolayı belki dışkısı yara yapmış oalabilir
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimde yara net görünmüyor. Siz video çekin bir başkasından da yardım alarak. Video çekerken tüyleri üfleyin ki görünsün yara.
Hiç bilmiyorsanız youtube’dan paylaşıp linkini paylaşın.
Teramiycin mi sürüyorsunuz ? Sürmeye devam edin birkaç gün duruma bakarız sonra. Video net değildi bu arada bir de kısa çekmişsiniz. Biri yardım etmeli çekerken.
Ve dışkısı anormal mi bilmiyorum ama sarılıklar var ve her zamankinden küçükTeramiycin mi sürüyorsunuz ? Sürmeye devam edin birkaç gün duruma bakarız sonra. Video net değildi bu arada bir de kısa çekmişsiniz. Biri yardım etmeli çekerken.