Muhabbet kuşumun kuyruk sokumunda ki şişlik erkek 3 yaşında

Yldz3412

Yeni Üye
Hocalarım hayırlı akşamlar 3 yaşında olan bir kuşum var sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var bulunduğum bölgede hiç iyi veteriner yok zaten kuşlara bakmıyorlar anlamadıkları için kuşumun kuyruğun üstünde bi şişlik var ama yemesinde falan bi sıkıntı yok o gördüğüm şişlik morelimi bozdu yardımcı olursanız cok sevinirim

Kuyruğunun üstünde değil iç kısımda dimi? Kuşu da görebileceğimiz şekilde o kısmın görüntüsünü çekip paylaşın. Bu arada o kısmı elinizle kontrol edin bastırmadan sıkmadan,yumuşak mı sert mi,yağ gibi mi..
Bu arada kuşunuzun iştah ve enerji durumu nedir ?
Popo deliğine yakın mı orası veya popo deliği mi?

Hocam popo deliği değil kuyruk kökünde hafif bi şişlik iştahı normal hocam biraz halsizlik var oda tüh değişiminden kaynaklı diye düşünüyorum evet hocam kuyruğun iç kısmında doğrudur

Yumuşak mı diye sormuştum cevap vermediniz ama?
Kontrol edin nazikçe,içinde sıvı veya hava mı var balon gibi mi veyahut yağsı bir hissiyatı mı var?
Burdan görünüşe göre yağ bezesi gibi duruyor. Ama tüyün çıktığı kökteyse yeri ,tüy kökü iltihabı olabilir. Eczaneden rif ampul alıp oraya günde 2 kez sabah akşam sürün biraz. Sonra gelişmelerden haberdar edin. İlk gün bi kullanın sonra buraya yazın.

Evet hocam yumuşak kuşların doğasında olan bişeymiş o parca başka bir hocam da yorum yaptı fakat benimkisinde kilo olduğu için aşırı belirgin hale gelmiş ne yazıkki kuşum biraz tembel uçmuyor bende bol bol egzersiz yaptırıyorum yeşillik ne yazık ki yemiyor bugün vitamin almaya gideceğim

Evet hocam yumuşak kuşların doğasında olan bişeymiş o parca başka bir hocam da yorum yaptı fakat benimkisinde kilo olduğu için aşırı belirgin hale gelmiş ne yazıkki kuşum biraz tembel uçmuyor bende bol bol egzersiz yaptırıyorum yeşillik ne yazık ki yemiyor bugün vitamin almaya gideceğim

Yağ bezesidir o zaman. Ama çok büyürse cerrahi operasyon gerekebilir bilgin olsun. Kuşunuz kaç gram ağırlığında?

Geri