Yulaf verin kuşunuza ve bir de en az 1 ay B vitamini takviyesi yapın haftada 2 defa. Kuyruk tüyü geç de olsa çıkar eskisine göre daha güzel bir biçimde yeniden çıkacaktırArkadaşlar cinsini bilmediğim bir muhabbet kuşum var. Yaygın, genelde olan bir cins. 5-6 ay önce kuyruğunu düşürdü. Periyodik bir şey zannettim. Ancak çıkmadı. Ne olabilir, ne yapmalıyım?
Katılıyorum tuy kökü düşmemiş olabilir buda yeni tuy çıkmasını engeller bir elle kontrol edi fişek yerinde ise çekin yenisi gelsinKırılmışta olabilir ne zamandır kuyruğu yok?
Hocam Benin kuşun kırıldı ben kırılan kuyruğu çekmedim çeksem kanar mı bi şey olur muKatılıyorum tuy kökü düşmemiş olabilir buda yeni tuy çıkmasını engeller bir elle kontrol edi fişek yerinde ise çekin yenisi gelsin
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tecrubenize bagli bence bilen bir kisiye sorun uretici veya veterinereHocam Benin kuşun kırıldı ben kırılan kuyruğu çekmedim çeksem kanar mı bi şey olur mu
kuyruğun başlangıc yerine elinizle baskı yapın ve birden çekin. hızlı çekin kuşun canı fazla yanmasınHocam Benin kuşun kırıldı ben kırılan kuyruğu çekmedim çeksem kanar mı bi şey olur mu
Bu şekilde kanama olmaz mı en uzun kuyruğukuyruğun başlangıc yerine elinizle baskı yapın ve birden çekin. hızlı çekin kuşun canı fazla yanmasın
Çok az olsada kan belki olabilir ama merak etmeyin zaten uzayan tüylerin dinleri kansız olur çekin sizHocam Benin kuşun kırıldı ben kırılan kuyruğu çekmedim çeksem kanar mı bi şey olur mu
biraz prof iişi ama kolayca yaparsınız< diye düşünüyorum. bastırarak çekerseniz büyük ihtimalle kanamazBu şekilde kanama olmaz mı en uzun kuyruğu
Yorumunuz bana mı acaba ?Kusta tuy sorunu var kusunuza anason ilaci verin cikmayan tuylere iyi gelir internetten arastirin
Evet yorumum sizeYorumunuz bana mı acaba ?
Benimkinde tüy problemi yok ki tüyü düşmediği için yenisi çıkmadı.Evet yorumum size