Muhabbet kuşumun kuyruğu titriyor ve üşüdüğünü nasıl anlarım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuna01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuna01

Yeni Üye
Merhablar benim kuşum daha 1 yaşında bile değil 8-9 aylık sanırım ve genelde hep kuyuğu titriyor neden bilmiyorum ve Istanbulda dışarısı 2-5 arası ev 15-16 derece oluyor sıcak su torbası aldım zararı olur mu kafesin üstüne koysam dışkısı normal ve genelde kabarıyor uyurken vs. sıcak su torbası aldım evdekiler hayvan ölür diyor üstünü bile yeni kapatmaya başladık çünkü üşüdüğünü düşünüyorum. Nasıl ısıtabilirim hayvanın kafesini duvara yakın soğuk gibi hissediyorum.
Video burda ve dışkısı normal gibi

Kuş üşümez merak etmeyin. Kafesini örtmeye falan da gerek yok. -20 dereceye kadar yaşarlar sorun olmaz. Siz asıl nasıl beslediğinizden hangi takviyeleri verdiğinizden bahsedin.

Vitakraft Muhabbet Kuşu Yemi veriyorum, 2 günde bir daldarı veriyorum hergün az az muz elma salatalık vs meyve sebze veriyoruz ve haftada 2 gün 2-3 damla kiki excellent multi vitamin veriyorum

Vitakraft Muhabbet Kuşu Yemi veriyorum, 2 günde bir daldarı veriyorum hergün az az muz elma salatalık vs meyve sebze veriyoruz ve haftada 2 gün 2-3 damla kiki excellent multi vitamin veriyorum
- Dal darıyı çok nadir veein bitene kadar bitince daha almayın.
- Mutlaka enzim içerikli probiyotik başlayın.
- Rasyon yem kullanabilirsiniz yeminiz azalınca sipariş edip yavaştan alıştırırsınız. Çok daha sağlıklıdır.
- vitamininiz azalınca yazın daha geniş içerikli ve daha profesyonel vitamin önerimiz dee olur 👍

cok tesekkur ederim probiyotik icin onerdigin marka var mi? Her gun meyve vs vermek zararli mi veriyoruz ama

cok tesekkur ederim probiyotik icin onerdigin marka var mi? Her gun meyve vs vermek zararli mi veriyoruz ama

Probiyotik olarak Kanatlı Oil prozim probiyotik alabilirsiniz kendi sitesinden. 250 ml 180 tl uygun 👍🏻

Her gün sebze verilebilir az miktar meyve de olur sorun olmaz. Yeterki taze, iyi yıkanmış ve kuru olsun.
Probiyotik olarak prozim plus kullanabilirsin 👍 güzel probiyotiktir. Saymakla bitmez faydası vardır probiyotiklerin.

Geri