Muhabbet kuşumun kafesinde beyazlıklar var

brcsr55

Yeni Üye
Kuş kusuyor mu acaba ? Kuşun bir videosunu ve net bir dışkı resmi paylaşın.

Kuş kusuyor mu acaba ? Kuşun bir videosunu ve net bir dışkı resmi paylaşın.
Hocam kusma yok, dışkısında da hiçbir problem yok iştahı yerinde ve hareketlerinde de hiç sıkıntı yok. Sadece kafesinde bu beyazlıklar var temizlesem de oluyor. Bu görüntüyü çektikten sonra deterjanlar ile temizleyip sirkeli su ile duruladım azaldı ama tamamen geçmedi

Hocam kusma yok, dışkısında da hiçbir problem yok iştahı yerinde ve hareketlerinde de hiç sıkıntı yok. Sadece kafesinde bu beyazlıklar var temizlesem de oluyor. Bu görüntüyü çektikten sonra deterjanlar ile temizleyip sirkeli su ile duruladım azaldı ama tamamen geçmedi
Bealeme diyetinizi detaylı yazın takviye falan herşeyi

Bealeme diyetinizi detaylı yazın takviye falan herşeyi
Hocam, versele lega yem kullanıyorum. Onun dışında salatalık, elma, marul, haşlanmış yumurta, haşlanmış pirinç falan veriyorum ara sıra tabi sık sık değil. Zurich veterinaire multivitamin kullanıyorum. Kızgınlıkla oldugu için 10 gün arayla veriyorum. Bir de hafta içi sizin önerdiğiniz Kanatlıoil prozim plus probiyotiği sipariş vereceğim.

Bir an önce prozim plus sipariş edin. Haftada 1-2 kez de vitamin verin.

Bir an önce prozim plus sipariş edin. Haftada 1-2 kez de vitamin verin.
Bayram tatili sebebiyle veremedim hemen alacağım hocam. Peki kafesteki bu beyaz lekelerden korkmalımıyım gözle görülür şekilde azaldı ama yine tekrar ederse ne yapabilirim ve zararı var mıdır

Bayram tatili sebebiyle veremedim hemen alacağım hocam. Peki kafesteki bu beyaz lekelerden korkmalımıyım gözle görülür şekilde azaldı ama yine tekrar ederse ne yapabilirim ve zararı var mıdır
Bence kusmuk onlar siz görmeden yapıyor olabilir. Sindirim sıkıntısı yaşıyor zaten. Prozimden sonra düzelir diye tahmin ediyorum.

Kafalarını sallayarak etrafa saçıyorlar zaten kafesin her yerine duvara falan gelmiş olabilir.

Geri