Muhabbet kuşumun gözü kapandı

Yldz3412

Yeni Üye
Hocalarım muhabbet kuşumun sağ gözü kapakdı daha önce kızarıklık oluyordu göz damlası damlatıyordum ama bu sefer diğer gözü kapandı şişlikte var ne yapabilirim yem falanda yemiyor

Hocam bu hale gelene kadar nerdeydiniz allah aşkına. Kullandığınız göz damlası hangi etken maddeyse başka bir etken madde kullanın. Ayrıca doksiklin etken maddeli bir ilaç alıp tedavi başlayın.

Kullandığınız damla nedir Gentagut mu?
Tobrased göz damlası alın eczaneden ve doksisiklin etken maddeli ilaç

Hocam bugün sabah fark ettim farklı bi kızarıklık yoktu tobrex falan kullanmıştım geçmişte fakat evde olacak bişey değildi bende veteriner hekime götürdüm oda gözünü yırtmıştı dedi krem verdi şuan onu sürüyorum enerjisi cok düşük iştahıda yok hocam

Hocam bugün sabah fark ettim farklı bi kızarıklık yoktu tobrex falan kullanmıştım geçmişte fakat evde olacak bişey değildi bende veteriner hekime götürdüm oda gözünü yırtmıştı dedi krem verdi şuan onu sürüyorum enerjisi cok düşük iştahıda yok hocam
Hızlıca antibiyotik başlayın. Hatta antibiyotiği getirir getirmez ağzına 1 damla damlatın.

Hocam veterinerin verdiği kremi gözüne sürüyorum ama iştahı yok ama dün bişeyler yemişti şuan yemiyor ne yapabilirim hocam vitaminleri suyuna damlattım tüh dökümüde mevcut

Geri