icardi1903
Yeni Üye
Yardımlarınız için teşekkür ederimGagada kesinlikle mantar var. Troysd kremi kullanın. Günde iki kez sürün. Kafes ve kafes içindekileri nizoral şampuanla yıkayın.(kuşu değil kafes malzemelerini)
Tırnakları bilen birine kestirin kestirecekseniz. Kendi başınıza kesmeyin. Tırnak içinde ince kılcal damarlar var yanlış kesimde kan kaybından ölüm sonuçları bile yaşanabiliyor. Kesmeseniz de olur.
Ayaklarda pul pul görüntü var sanki. Yakınlaştırdığımda net göremedim. Troysd kremi ayaklarına da sürün.
Tesekkurler yardımlarınız içinAyaklarına da sürün. ayrıca tırnakları çok uzun kesilmesi lazım.
Keseceksen 2 kişi anca kesiliyor 1 saat falan uğraşıp ve küsüyor ondan sonra da. Ben 2 kere kestim ucundan ucundan alıyorum çok damara yaklaşmadan kıpır kıpır oldukları için çok dikkat etmek gerekiyor. Artık kesmicem dedm karar aldım şimdi kendi koparıyor ucunu manyak. Bayramda bütün aile kesebilirsek bakalım denerim belkiayak tırnağından mikrop kapıp iç hastalık geçiren vardı. ben hiç kesmedim/kestirmedim. en sağlıklısı bu bence. kesmeyin