öncelikle merhaba bu saatte aklıma geldi bi anda yazmak istedim ilk olarak bu ilacı veteriner verdi ve ishal durumlarında tedbir amaçlı kullanılabilir dedi bu yüzden verdim 2. olarak yanıt olarak üstten üstten konuşan selçuk bey ben bu kuşum dışında 2 köpek ve 3 kedi besliyorum bi yerde çalışmıyorum sabahtan akşama kadar her gün onlarla ilgileniyorum benim ölçü olarak biraz kattım dememe kadar laf ediyorsunuz ama ben veteriner degilim ölçü olarak bunu belirtmek aklıma gelmemiş olabilir diğer kuşta yardımcı olmaya çalıştınız sağolun ama o kuşu ben hasta şekilde bakamayan bi aileden aldım içimde okadar rahatki çünkü elimden geleni fazlasıyla yaptım iyileşmesi için çok uğraştım büyütülme olarak hijyenik bi yerde büyümemiş bi kuş sırf hasta alıp iyileştiremedigim için her hayvanda insana cahil yapıştırması yapıp salak yerine koyamazsınız 3. olarakta tüm besledigim canlılara da bebek gibi bakıyorum hiç bişeylerini de eksik etmiyorum daha önceki kuştan dolayı size böyle davranıyorum dediniz ya daha önceki kuş benim hatam yüzünden ölmedi ben veterinere götürdüm ne dediyseler onu uyguladım bu siteyi zaten geç keşfettim kuş hastalıgı ilerlemişti burada paylaştığımda. o yüzden insanlarla konuşurken tavırlarınıza dikkat edin böyle gecenin 3 ünde insanın içine dert oluyor sinir yükleniyor alın siteyide başınıza çalın birde yardımcı olmaya çalışıyorum diye geçiniyorsunuz 4. olarakta kuşum şuan gayet sağlıklı o gün sizin dediğiniz şeyleride yapmadım iyi aksamlar