Edanur Nur
Yeni Üye
1,5 yaşında erkek kuşum var. İki günden beri dışkısında değişiklik var. Biraz halsiz gibi. Ne yapa bilir neden böyle dışkısı? Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Hava akımına maruz kalmış olabilir mi1,5 yaşında erkek kuşum var. İki günden beri dışkısında değişiklik var. Biraz halsiz gibi. Ne yapa bilir neden böyle dışkısı? Bilgisi olan yardım edebilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 62269
Ev biraz soğuk açıkçası mum geçiş dönemiHava akımına maruz kalmış olabilir mi
Acaba ilaca başlamalı mıyım?Ev biraz soğuk açıkçası mum geçiş dönemi
Takviye yapabilirsiniz. Bağışıklığı guclendirmek için entrobac ve gervit düzenli kullanıyor musunuz.Acaba ilaca başlamalı mıyım?
Hayır onlar yok bende avidirare var bendeTakviye yapabilirsiniz. Bağışıklığı guclendirmek için entrobac ve gervit düzenli kullanıyor musunuz.
Anladim yemesi içmesi nasıl pekiHayır onlar yok bende avidirare var bende
Yemesi iyi çok kotu değil durumu sürekli uyumuyor biraz halsiz sadeceAnladim yemesi içmesi nasıl peki
Siz bence en kısa zamanda vitamin gervit ve probiyotik entrobac temin edin. Petshoplarda satilmiyor. İnternette var. Haftada bir uygulayın. Bağışıklığı guclendirip hastalıklara engel olur.Yemesi iyi çok kotu değil durumu sürekli uyumuyor biraz halsiz sadece
Siz bence en kısa zamanda vitamin gervit ve probiyotik entrobac temin edin. Petshoplarda satilmiyor. İnternette var. Haftada bir uygulayın. Bağışıklığı guclendirip hastalıklara engel olur.Geçmiş olsun
Bu vitamin hakkında pek bir bilgim yok. Ama söylediğim vitamin ve probiyotik baya etkili. Probiyotikte mutlaka haftada bir kullanmalisiniz. Ama hem vitamin hemde probiyotik i aynı suluga koymayın. Farklı gunlerde uygulayın. Dediklerimi alırsanız toparlanmasını daha çabuk sağlar. Geçmiş olsunBende bu ilaç var buda biraz kendini toparlamasini sağlar sanirim
Teşekkür ederimBu vitamin hakkında pek bir bilgim yok. Ama söylediğim vitamin ve probiyotik baya etkili. Probiyotikte mutlaka haftada bir kullanmalisiniz. Ama hem vitamin hemde probiyotik i aynı suluga koymayın. Farklı gunlerde uygulayın. Dediklerimi alırsanız toparlanmasını daha çabuk sağlar. Geçmiş olsun