Merhabalar, direkt konuya gireceğim. Erkek Muhabbet kuşum ve dişi muhabbet kuşum böyle dışkılamaya başladı. Ne olur ne olmaz diye kafeslerini ayırdım. Meyve, marul vb. kaynaklı olabilir mi? Tedavisi nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, direkt konuya gireceğim. Erkek Muhabbet kuşum ve dişi muhabbet kuşum böyle dışkılamaya başladı. Durgunluk falan yok ama ne olur ne olmaz diye kafeslerini ayırdım. Meyve, marul vb. kaynaklı olabilir mi? Tedavisi nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bakmıştım ama hangi marka iyi olur emin olamadığım için sipariş vermedim. Önerebileceğiniz marka varsa güzel olur.Marul yapabilir probiyotik kullanıyor msunuz
Kafeslerini yemliklerini vb. 5-6 günde bir temizliyorum güzelce kuruluyorum sürekli kaldıkları kafeste pas vb yok rüzgar alabilecekleri bir yerde değiller ortam sıcaklığı 22 25 derece arası ama yine bakteriyel durum olabilir mi?Bakteriyel bir durum olabilir, muhtemelen öyledir. Antibakteriyel solüsyon bulabilirseniz alıp verin. İzmir de bir hekim satıyor.
Tavsiye için teşekkür ederim, peki nasıl kullanılıyor?Röhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi
Bakteriyel olabilir. Yemden bile olabilir. Önemli birçok konuya dikkat ediyorsunuz bu çok iyi ama ufak tefek bir çok unsur var.Kafeslerini yemliklerini vb. 5-6 günde bir temizliyorum güzelce kuruluyorum sürekli kaldıkları kafeste pas vb yok rüzgar alabilecekleri bir yerde değiller ortam sıcaklığı 22 25 derece arası ama yine bakteriyel durum olabilir mi?
Tavsiye için teşekkür ederim, peki nasıl kullanılıyor?
İstanbul'da oturuyorum önerebileceğiniz Antibakteriyel solüsyon var mıdır ve nasıl kullanacağımBakteriyel olabilir. Yemden bile olabilir. Önemli birçok konuya dikkat ediyorsunuz bu çok iyi ama ufak tefek bir çok unsur var.
Kimyasal olanları önermek istemiyorum. Ben hekimin iletişim bilgilerini vereyim size. Arayın siz onu, kargo ile yollasın size.İstanbul'da oturuyorum önerebileceğiniz Antibakteriyel solüsyon var mıdır ve nasıl kullanacağım
Entrobac markasını önerebilirim yarım suluğa mercimek tanesi kadar koyulacak 5 saatten fazlada sulukta bekletmeyin.Bakmıştım ama hangi marka iyi olur emin olamadığım için sipariş vermedim. Önerebileceğiniz marka varsa güzel olur.