Muhabbet kuşumun diğer ayağıda incindi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhabbetkusismoş

Yeni Üye
Merhaba ben buraya daha önce bir konu başlığı açmıştım kuşumun ayağı incinmişti. On gündür hep yan tarafına doğru yaslanarak ayağını kaldırarak duruyordu kremlerle düzeldi ama şimdi yaslandığı yerde ki ayağını kaldırıyor denge sağlamak için yeni iyileşen bacağına yaslanıyor. Ne yapacağım ve bu neden oluyor lütfen bana yardım edin. Bu böyle devam edecekmi anlamıyorum. Bilgisi olan lütfen.

Video açılıyormu bilmiyorum. Nasıl video yükleyeceğim buraya onuda bilmiyorum denedim inşallah açılır dümdüz uzanıyor. Halsiz değil uzandığı yerden de ötüyor iştahı var ama hızlı nefes alıp veriyor.
Video açıldı. Ayak incimesinden ziyade bir durum gibi geldi bana. Kullandığınız takviyeleri yazın detay atlamadan.

Video açıldı. Ayak incimesinden ziyade bir durum gibi geldi bana. Kullandığınız takviyeleri yazın detay atlamadan
Ben ayağı için termisin sürdüm ve vitamin olarakta apexisol kullandım. Kalamar kemiği yediyorum kalsiyum için. Yumurtamaması yaptım ama yemedi hiç. Sade yem veriyorum arada birde normal kendi yemi var. Kafesinde kumda var. Bunlar dışında hiçbir şey kullanmadım.

İlk yapılması gereken şey elektrolit vermek. Evde sade maden suyu varsa Yarım suluk kadarını bardağa koyup karıştırarak asidini iyice alın. Sonra suluğuna yarım dolduracak kadar koyun. İçine mercimek tanesinden biraz büyük karbonat ( kabartma tozu ) varsa ingiliz tuzu daha iyi olur katın. Bu miktarın 2 katı kadar da şeker katın. Bu suyu hazırlamadan önce 3-4 saat susuz kalmalı. Yatma vaktine kadar bu sudan içsin. Yatacakken suluğunu alın yıkayın yarın sabah aynı şekilde hazırlayıp verin. Yine akşama kadar o sudan içsin. Yarın öğleden sonra kuşun verdiği tepkiyi yazın.

İlk yapılması gereken şey elektrolit vermek. Evde sade maden suyu varsa Yarım suluk kadarını bardağa koyup karıştırarak asidini iyice alın. Sonra suluğuna yarım dolduracak kadar koyun. İçine mercimek tanesinden biraz büyük karbonat ( kabartma tozu ) varsa ingiliz tuzu daha iyi olur katın. Bu miktarın 2 katı kadar da şeker katın. Bu suyu hazırlamadan önce 3-4 saat susuz kalmalı. Yatma vaktine kadar bu sudan içsin. Yatacakken suluğunu alın yıkayın yarın sabah aynı şekilde hazırlayıp verin. Yine akşama kadar o sudan içsin. Yarın öğleden sonra kuşun verdiği tepkiyi yazın.

Şuanda son durum böyle dediğinizi uygulayacağım yarın ki tepkisinide yazacağım Allahın izniyle iyi olacağına inanıyorum. Çok teşekkür ederim.

Şuanda son durum böyle dediğinizi uygulayacağım yarın ki tepkisinide yazacağım Allahın izniyle iyi olacağına inanıyorum. Çok teşekkür ederim.
Aslında bu dediğim ilk müdahale. Geniş içerikli bir multi mineral ve multi vitamin almanız gerek. Her birinden haftada 1 kullanmanız gerek. Dışkı resmini de paylaşır mısınız yeni yaptığı 3-4 dışkıyı

Aslında bu dediğim ilk müdahale. Geniş içerikli bir multi mineral ve multi vitamin almanız gerek. Her birinden haftada 1 kullanmanız gerek. Dışkı resmini de paylaşır mısınız yeni yaptığı 3-4 dışkıyı
Kafesini yeni temizlemiştim o yüzden çok dışkı yapmadı
Ben bu dediklerinizi de alacağım. İlk iş multi minarel ve vitamin için hangi markayı önerirsiniz sizinde güvendiğiniz

Depovit marka multi vitamin var ( kırmızı toz da deniyor ) onu alıp yanında ilaç suluğu da alıp sulukta verirsiniz ihtiyaç duydukça istediği kadar yer. Vitamin olarak da kanatlıoil vitabol öneririm. Bunu almışken aynı markanın prozim probiyotiğini de alın. Tek kargo ücreti çıkmış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri