Teşekkürler deneyeceğimElinizde probiyotik varsa probiyotik takviyesi yapın.
Eczaneden de ge oral alın. Tam dolu suluğa 2,3 pirinç tanesi kadar ekleyin. 2 gün boyunca kullanın.
Elinizde probiyotik varsa probiyotik takviyesi yapın.
Eczaneden de ge oral alın. Tam dolu suluğa 2,3 pirinç tanesi kadar ekleyin. 2 gün boyunca kulla
Tekrardan merhaba bugün eczaneye gittim yaklasik 5 6 eczane gezdim hepsi 1 senedir ge oralin uretilmedigini soyledi oneriniz nedir ve probiyotik yok evde onerebileciginiz cok pahali olmayan probiyotik ve ishal icin baska bir yontem var midir?Elinizde probiyotik varsa probiyotik takviyesi yapın.
Eczaneden de ge oral alın. Tam dolu suluğa 2,3 pirinç tanesi kadar ekleyin. 2 gün boyunca kullanın.
Bugün sabah 2 tanesi normaldi onun disindakiler aynı birde ben bu kusu alali 1 hafta oldu gaga kenarlarinda mantar vardi iyilesti trevezol krem kullandim aldigim kisi geri getirebilirsin dedi ama kuş elime falan geliyor yabani degil geri vermek istemiyorum ne yapmaliyim sizce?Dışkılar hala aynı mı?
Suyuna birkaç damla sirke iyi geliyorTekrardan merhaba bugün eczaneye gittim yaklasik 5 6 eczane gezdim hepsi 1 senedir ge oralin uretilmedigini soyledi oneriniz nedir ve probiyotik yok evde onerebileciginiz cok pahali olmayan probiyotik ve ishal icin baska bir yontem var midir?
Yarım litere içme suguna 5 diş sarımsak ezin yarım limon sıkın birkaşık sirke koyup bir taşım kaynatın yada iki gün bekletin soğuyunca suluğuna bir kaşık bu sudan ilave edin. Birkaç gün. İyileşmezse 5 gün verdim benSuyuna birkaç damla sirke iyi geliyor
İştahtan kesilip kabaran dışkısı bozulan kuşumu kurumaya girdi ölür dediler çok şükür 4n1mix ile tedavi ettik. Herkese tavsiye ediyorum. Küçük pakette de satılıyor kuşunuz ölmesin. Suluğuna pirinç tanesi kadar kattım üç gün de toparladı.probiotik 2 gün sonra vştaminYarım litere içme suguna 5 diş sarımsak ezin yarım limon sıkın birkaşık sirke koyup bir taşım kaynatın yada iki gün bekletin soğuyunca suluğuna bir kaşık bu sudan ilave edin. Birkaç gün. İyileşmezse 5 gün verdim ben