Muhabbet Kuşumun Ceresi Morlaşıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Halil GÖÇMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşumun Hareket Ve Tavırları Bir Tane Daha Dişi Kuşum Var Onla Öpüşüyorlar Mavi Bu Ceresi Morlaşan Kuşum Dişi Kuşumun Üstüne Çıkmaya Çiftleşmeye Çalışıyor Ve Yuvaya Giriyorlar.

Kuşumun Hareket Ve Tavırları Bir Tane Daha Dişi Kuşum Var Onla Öpüşüyorlar Mavi Bu Ceresi Morlaşan Kuşum Dişi Kuşumun Üstüne Çıkmaya Çiftleşmeye Çalışıyor Ve Yuvaya Giriyorlar.

artık kurşunuz kendini tanımaya başlıyor çocukluktan gençliğe geçiş yapıyor yanına dişi değil erkek kuş koyunuz yanlış durumlar olmasın

Ama Kuşlarım Çiftleşmeye Çalışıyorlar Öpüşüyorlar Ve Birbirlerini Kaşıyorlar.

Kimse Yardımcı Olmuyor.Yardımcı Olurmusunuz?

Bu resimdeki kuş dişi.. Anladigim kadariyla 2tane dişi kusunuz var şu anda. Güzel bi erkek alırsanız gelsin yumurtalar :) escinsellige zorlama hayvancagizlari :D

Bunların Ceresi Kapalı Mavi Olunca Erkek Olmuyormu? Nasıl Şimdi Benim Kuşum Dişi M?

kusun dısı abı.. daha 4 5 aylık bu kus. belkıde daha kucuk renk yakında kahverengıne donecektır..

Burda Bana Bu Kuşa 1 Yaşında Dediler 9 Ayık Dediler 7 Aylık Dediler Valla Kafam Karıştı Artık.Bu Kuşa Dişi Dediler Erkek Dediler.

halil abı sıkıntıya gerek yok.. zamanla anlayacaksın dısı oldugunu.. aynı durum benım kusumda da oldu dısı oldugu halde ceresınde mavılesme oldu ama 1 aya yakın bır sure sonra cere rengı pembemsı ve kahverengıye dondu.. kusun dısı ve daha kucuk.. kesınlıkle 1 yasında degıl hatta 7 aylık bıle degıl..

opusme ve kasımasıda her cınsıyette kuslar arasında olagan seyler..
kusun hareketlı olması kafesın altından saga sola hızla kosması sureklı kendı kendıne otmesı bu kusun erkek oldugu belırtılerınden bazılarıdır...

Benim Kuşlarım Çiftleşmeye Çalışıyorlar Birde.

Bu kuş dişi. Erkek degil yani

Yaşı hakkında net birşey diyemem ama cinsiyeti dişi. O kesin :)

Geri