Dişi kuş kızgınlığı sebebiyle ceresi kabuk bağlamış vazelin sürerek yumuşatabilirsiniz ayrıca kuşunuz tüy değişiminde b vitamini ve yulaf takviyesi yapın en kısa sürede de bir eş seçmesini sağlayın yanına erkek alınBurnundaki rahatsizligin ne olduğunu ve tedavisini bilen varmı?
Rica ederim estağfurullahdeğerli yanıtlarınız için teşekkür ederim
Kuşunuz burnunu bir yere sürüp kanatmış yara yerine furacin merhem sürün tüy olması da yolmuş da olabilir tüye girdiği için de olabilir b vitamini ve yulaf takviyesi yapmalısınızMerhabalar benim 1.5 yaşında bir oğlum var, geçen gün işten geldiğimde çok fazla tüyünün döküldüğünü fark ettim ve burnunda hafif kızarıklık vardı.
Bu sabah kalktığımda burnundaki kızarıklığın iyice arttığını fark ettim sanki soyuluyor gibi, neyi var acaba oğlumun ne yapmam gerekir [emoji852]️
Kuşunuz burnunu bir yere sürüp kanatmış yara yerine furacin merhem sürün tüy olması da yolmuş da olabilir tüye girdiği için de olabilir b vitamini ve yulaf takviyesi yapmalısınız
Rica ederim inşaallahÇok teşekkür ederim aldım furacin merhemi inşallah iyileşir hemen