Kivim benim
Meraklı Üye
herhangi bi halsizligi yok esinin diskisi gayet normal 1 aydir gecmedi vitaminini vs aksatmiyorum.
pankreas olsa 1 ayda kaybetmezmiydim hali falan cok iyi kilosu ayni anlamiyorumPankreas iltihabında olan dışkı bu. Suluğuna 3'te 1 oranında maden suyu karıştır biraz rahatlatır. Ama profesyonel bir kuş veterineri bakması lazım.
pankreas olsa 1 ayda kaybetmezmiydim hali falan cok iyi kilosu ayni anlamiyorum
izmirde biliyormusunuz acaba veterinerHayır kısa vadede sorun olmuyor. 7-8 ay aynı sorunu yaşayanlar var. Dediğim gibi maden suyunu kullan faydası olur. Pankreas iltihabını zamanında baya araştırmıştım ama bilinen bir tedavisini bulamadım. O yüzden profesyonel bir veterinerin bakmasında fayda var. İnternette sarımsaklı suyunda iyi geldiği söyleniyor o kadar başka bilgi yok bununla ilgili.
izmirde biliyormusunuz acaba veteriner
diski tahliliyle kesin ortaya cikar dimiİzmirde meşhur özvet var ama pahalı oraya gidersen 1.000-1.500'ü gözden çıkar. Dışkı tahlili falan yapıyorlar. Ama yinede biraz araştır google'dan, başka veterinerler de vardı şuan hatırlamıyorum.
diski tahliliyle kesin ortaya cikar dimi
Geçmiş olsun kuş ne yedi?
yaklasik 3 4 haftadir boyle enerjisi hep yerinde oldugundan cok onemsememistim ama iyice beyazladi zamanla napicagimi bilmiyorum heo duzenli yemini yer arada meyve veririm
havuc veriyorum ama bayadir olan bi sorun maksimum bikez falan vermisimdirTam olarak hangi meyveleri veriyorsunuz
sodayi denicem bi zarari olmaz dimiAşağıdaki linkide incele. Aynı sorunu olan kuşun maden suyundan sonra dışkıları düzelmiş.
Kabarık uyuma
İyi günler kuşum bir iki haftadır zayıflıyor gibime geldi mutfak tartısıyla gözlemlemeye başladın 42 gramdı şuan 35 e kadar indik ama 38 den sonraki süreçte tüy döktüğünü farkettim bugün de kabararak uyuduğunu gördüm kuruma olabilir mi diye düşündüm elime aldım o kısımda tüyleri var rengi vs...www.muhabbetkusu.com.tr
Maalesef benim kuşumda da benzer sorun oluştu bir kaç gün önce ciddiydi durumu soda kendine getirdi gözlemliyorum şuan aynı durum olursa İstanbul vet e götüreceğim bir kaç gün içinde olmuştu bizimkisodayi denicem bi zarari olmaz dimi
bir de 3 gram vermis pankreas da verirmi kilo
Bizim şuan dışkımız bu şekilde 5 günde veterinerin verdiği antibiyotiği kullandık 10 gün verdi aslında ama çok ağır gelebilir diye bir kaç gün vitamin probiyotik vereceğim sonra durumuna göre antibiyotiği vereceğim antibiyotiği bilmiyorum ama sindirim sisteminde bakteriyel enfeksiyon İçin verdiğini biliyorum ama sodadan sonra ani şekilde düzeldi bir kaç ay öncede aynısı olmuştu sanırım kronikAşağıdaki linkide incele. Aynı sorunu olan kuşun maden suyundan sonra dışkıları düzelmiş.
Kabarık uyuma
İyi günler kuşum bir iki haftadır zayıflıyor gibime geldi mutfak tartısıyla gözlemlemeye başladın 42 gramdı şuan 35 e kadar indik ama 38 den sonraki süreçte tüy döktüğünü farkettim bugün de kabararak uyuduğunu gördüm kuruma olabilir mi diye düşündüm elime aldım o kısımda tüyleri var rengi vs...www.muhabbetkusu.com.tr