bbbuketttsss
Yeni Üye
Muhabbet kuşum ayaklarını sürekli sallıyor ve son zamanlarda ayaklarında farklılık farkettim. Mantar olmasından endişeliyim ama gagasında herhangi bir sıkıntı yok
Törpülü(pürüzlü) tünek kullanmayın sade tahta daha uygun. Mantar olmuş evet veya o tünek derisine zarar vermişte olabilir ama bana mantar geldi o yüzden uygulayacağınız tedaviyi yazdım.Ayakları mantar mı olmuş ? 2 tane tüneği var birisi tahta diğeri plastik ama üzerinde törpüsü var
Elimde vitamix parazit spreyi var kafese arada onu sıksam faydalı olur mu?Mantar var mantarda troysd terramycne göre daha etkili. Troysdi kullanın, kafesi dezenfekte edin.
Spreyi önermiyorum şahsen ben.Elimde vitamix parazit spreyi var kafese arada onu sıksam faydalı olur mu?
Spreyi önermiyorum şahsen ben.
Onun yerine biraz suya elma sirkesi katarak telleri bezle silip kurutabilirsiniz.
Daha önce hiç kullanmadım, kullanmam, tavsiye etmem de etkilenip birtakım sorunlar olabiliyor ileri de.Kuşun üzerine de spreyi uygulayın yazıyor kutusunda. Birkaç kere uygulamıştım, daha önce ayaklarına da uygulamıştım onun bir zararı olur mu?
Bence onun yerine önerildiği gibi elma sirkesi ile temizleyebilirsiniz.Elimde vitamix parazit spreyi var kafese arada onu sıksam faydalı olur mu?
kremi uygulayın mutlaka hergün.gagasının etrafındaki tüylerin altına da bakın oralardada oluyor mantar bazen.büyük ihtimal tünekden olmuştur.Aslında temizliğine dikkat ediyorum ama neden olduğunu anlayamadım, törpü tüneği hemen kaldıracağım çok teşekkürler
Dün veterinere gittim ketoral şampuan verdi onu kullanmaya başladım. Tüneklerini de elma sirkesiyle dezenfekte ettim umarım en kısa zamanda düzelirkremi uygulayın mutlaka hergün.gagasının etrafındaki tüylerin altına da bakın oralardada oluyor mantar bazen.büyük ihtimal tünekden olmuştur.