Muhabbet kusumun alt gagasi kırılmış ayrılmış bole tırnak gibi ist gagasının üstünde diş gibi duruyor yemek yemesinde filan bir sıkıntı ne yapmam gerekli sıkıntı yaratırmı ilerde kusuma yada dusermi zamanla yardımcı olursanız sevinirin
Teşekkürler kalsiyum desteği için ne vermem lazımKesimi şart bir veterinerden destek alın kestirin düzelte bildiği kadar düzeltsin kalsiyum takviyesi yapın ondan sonra
Arkadaşında dediği gibi. Ama hayvancağız öyle yem yiyemez. Veterinere götürene kadar elle besleme yapın bence...Kesimi şart bir veterinerden destek alın kestirin düzelte bildiği kadar düzeltsin kalsiyum takviyesi yapın ondan sonra
Yem yiyor çok şükür onda bir sıkıntı yok birde o kadar korkakki zaten elimle beslemeye kalksam yemezdi heralde çok şükür yiyorArkadaşında dediği gibi. Ama hayvancağız öyle yem yiyemez. Veterinere götürene kadar elle besleme yapın bence...
Hiç bilmiyorum ki bize yeni geldi kimse farketmemiş ben görünce önce tüy zannettim sonra biraz dikkatli bakınca gagasının kırıldığını anladımNasıl kırıldı merak ettimde, geçmiş olsun