muhabbet kuşumdan garip sesler çıkıyor

ceydanur53-

Yeni Üye
Kuşum uçarken içinden bir ses geliyor. Ve kulağımı yakınlaştırdığımda tık tık diye ses geliyor sanırım burnu tıkanmış . Dışkısında herhangı bir problem yok. Ve bu süreçte bayağı bir tüy dökmeyede başladı. Ne yapmam lazım aynı şey basına gelen varmı. Ve sürekli değişik bir ses çıkartmaya başladı ince bir ses. Ama elime aldığımda o sesi kesiliyor

Merhaba foruma hoşgeldiniz
Kuşunuzun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının görüntüsünü paylaşın. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz. Kuşunuzda kuyruk sekmesi var mı?

Burun tıkanıklığı için bir öneriniz var mı burnu tıkalı gıbı suan nefes alıyor

Beslenme programını yazar mısınız yem ve su harici verdiğiniz şeyler var mı vitamin probiyotik vs..
Kuşunuzun yem yediğinden emin misiniz? Bazen yer gibi yaparlar ama yemezler,yemleri kırıp atarlar. Yemliği kontrol edin.
Burunda gözde akıntı, hapşırma var mı? Kuşunuz yabani mi yoksa eğitimli mi? Korku durumunda da nefes nefese kalabilirler.
Sorunun kaynağını bulalım önce,ona göre yapmanız gerekeni söyleriz.

Beslenme programını yazar mısınız yem ve su harici verdiğiniz şeyler var mı vitamin probiyotik vs..
Kuşunuzun yem yediğinden emin misiniz? Bazen yer gibi yaparlar ama yemezler,yemleri kırıp atarlar. Yemliği kontrol edin.
Burunda gözde akıntı, hapşırma var mı? Kuşunuz yabani mi yoksa eğitimli mi? Korku durumunda da nefes nefese kalabilirler.
Sorunun kaynağını bulalım önce,ona göre yapmanız gerekeni söyleriz.
yem su harici suyuna solunum sistemi destekleyici damlatıyorum. Onun dışında ıkı gundur de multıvıtamın damlatıyorum. Daldarısı veriyoruz ballı kraker ve yem onun dışında bir şey vermıyoruz pek . Az once kontrol ettim bugun pek bişey yememiş. Gözünde akıntı yok arada hapsırıyor. Korkucagı bır durumu yok bana çok alışık ondan yana sorun yok

Merhaba kuyruk sekmesi yok fotoğraf yukleyemiyorum.
Kuyruk sekmesi yok diyosunuz ama yoğun olarak var. Kuşta yumurta sıkışması olabilir kontrol ettiniz mi karında sertlik şişlik var mı ? En başta onu değerlendirelim sonra diğer ihtimaller değerlendirilir.

Geri