Muhabbet kusum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SabriCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SabriCan

Meraklı Üye
Cinsiyeti ırkı yasi hakkında bilgi verir misiniz ve hastalığı varmı diye

Ekli dosyalar

• 15428346296951821484692731980830.jpg
    15428346296951821484692731980830.jpg
    3.5 MB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20181122_000559.jpg
    IMG_20181122_000559.jpg
    4.8 MB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20181122_000621.jpg
    IMG_20181122_000621.jpg
    2.7 MB · Görüntüleme: 20
Burun deliğinde hafif beyazlık var bu beni açıkcası şüphelendirdi dişi olabilir veya fotoğraf aldatıyor olabilir bunu zamanla anlayabiliriz. Dışkısı tünekde normalde yerde olması gerekirdi onu temizleyin veya tahta tünek alın plastiği sağlıklı bulmuyorum. Suluğuda yukarıya alın derim. Yaşı tahminen 4 5 aylık gibi veya 5 6 aylık gibi.

Burun deliğinde hafif beyazlık var bu beni açıkcası şüphelendirdi dişi olabilir veya fotoğraf aldatıyor olabilir bunu zamanla anlayabiliriz. Dışkısı tünekde normalde yerde olması gerekirdi onu temizleyin veya tahta tünek alın plastiği sağlıklı bulmuyorum. Suluğuda yukarıya alın derim. Yaşı tahminen 4 5 aylık gibi veya 5 6 aylık gibi.
sabah net bir fotoğraf atarım kafesini yeni temizledim tüneği yıkayacağım okuduğum için tahta tunek alma imkanım cok fazla yok ama temizlicem tüneğini

2 veya 3 aylık dişi. Dışkısı biraz sulu sanki. Yeşillik veriyorsanız çok sık vermeyin derim. Haftada bir yeterli. Ortam sıcaklığı iyi ayarlanmalı. Üşürse de bu sekilde ishal olabilir. Temizlik çok önemli. Ozellikle suyunu günlük değiştirin ve suluğun içini dışını fırçalayın. Kalamar kemiği veya kum da göremedim. Bunlar olmazsa olmazdır. Birisi kalsiyum ihtiyacı için diğeri sindirim desteği için. Yulaf verin derim ayrı bir yemlikte. Ishale birebirdir. Onun dışında bir sorunu yok gibi maşallah.

2 veya 3 aylık dişi. Dışkısı biraz sulu sanki. Yeşillik veriyorsanız çok sık vermeyin derim. Haftada bir yeterli. Ortam sıcaklığı iyi ayarlanmalı. Üşürse de bu sekilde ishal olabilir. Temizlik çok önemli. Ozellikle suyunu günlük değiştirin ve suluğun içini dışını fırçalayın. Kalamar kemiği veya kum da göremedim. Bunlar olmazsa olmazdır. Birisi kalsiyum ihtiyacı için diğeri sindirim desteği için. Yulaf verin derim ayrı bir yemlikte. Ishale birebirdir. Onun dışında bir sorunu yok gibi maşallah.
sağolun bunları mutlaka yapmaya çalışacağım bir sorum var kalamar kemiği yulaf ve kum ortalama ne kadar tutar öğrenci oldugum için

Beşer liralık kum ve yulaf alsanız hadi taş çatlasın beş lira olsa tahta tünek de yaklaşık 15 lira tutar.

sabah net bir fotoğraf atarım kafesini yeni temizledim tüneği yıkayacağım okuduğum için tahta tunek alma imkanım cok fazla yok ama temizlicem tüneğini
Tünekler para etmiyor 1 2 lira :) yaşı hakkında emin değilim aldırış etmeyin yaş hakkında çoğu kez karıştırıyorum :D

Opal olduğu için yanıltıcı olabiliyor bazen :) Fakat hala çizgiler mevcut. Göz bebekleri de foto da simsiyah duruyor. Yanılmıyorsam 2 veya 3 aylık.

Tahta tünek çok tutmaz.hergün 1-2 lira atsanız kuşun malzemelerinin bir kısmının parası birikir.ailenizin durumu el veriyorsa biraz el atsınlar sonuçta bu bir canlı ve bazı ihtiyaçları var.kum,kalamar kemiği,daldarı,vitamin bence herkes kuşuna bu imkanları sağlamalı.en azından kalamar ve kumu acil temin etmelisin.kendi kuşumda buna benziyordu opal olan bence dişi 2 aylık ama ustalar daha iyi bilir.ishal için daldarı ve avi-diar birde aspuru birlikte kullanabilirsin.

2. aylık yerli bir dişi sağlıkla besleyin

arkadaşlar kuşum 2 veya 3 aylık olamaz çünkü 21.06.2018 tarihinde aldım ve aldığımda 2 aylıktı @albinom22 tahminlerin doğru çıktı :)

O halde albinom 22 kullanıcımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz :) fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor ben daha küçük olduğunu düşünmüştüm

Geri