SabriCan
Meraklı Üye
sabah net bir fotoğraf atarım kafesini yeni temizledim tüneği yıkayacağım okuduğum için tahta tunek alma imkanım cok fazla yok ama temizlicem tüneğiniBurun deliğinde hafif beyazlık var bu beni açıkcası şüphelendirdi dişi olabilir veya fotoğraf aldatıyor olabilir bunu zamanla anlayabiliriz. Dışkısı tünekde normalde yerde olması gerekirdi onu temizleyin veya tahta tünek alın plastiği sağlıklı bulmuyorum. Suluğuda yukarıya alın derim. Yaşı tahminen 4 5 aylık gibi veya 5 6 aylık gibi.
sağolun bunları mutlaka yapmaya çalışacağım bir sorum var kalamar kemiği yulaf ve kum ortalama ne kadar tutar öğrenci oldugum için2 veya 3 aylık dişi. Dışkısı biraz sulu sanki. Yeşillik veriyorsanız çok sık vermeyin derim. Haftada bir yeterli. Ortam sıcaklığı iyi ayarlanmalı. Üşürse de bu sekilde ishal olabilir. Temizlik çok önemli. Ozellikle suyunu günlük değiştirin ve suluğun içini dışını fırçalayın. Kalamar kemiği veya kum da göremedim. Bunlar olmazsa olmazdır. Birisi kalsiyum ihtiyacı için diğeri sindirim desteği için. Yulaf verin derim ayrı bir yemlikte. Ishale birebirdir. Onun dışında bir sorunu yok gibi maşallah.
Tünekler para etmiyor 1 2 lira yaşı hakkında emin değilim aldırış etmeyin yaş hakkında çoğu kez karıştırıyorumsabah net bir fotoğraf atarım kafesini yeni temizledim tüneği yıkayacağım okuduğum için tahta tunek alma imkanım cok fazla yok ama temizlicem tüneğini
Belirtilmeyen ayrıntılar da yanıltıcı olabiliyor. Neyse sağlıkla besleyin. Iyi günlerarkadaşlar kuşum 2 veya 3 aylık olamaz çünkü 21.06.2018 tarihinde aldım ve aldığımda 2 aylıktı @albinom22 tahminlerin doğru çıktı