ilhamiantakya
Yeni Üye
Video atınArkadaşlar Merhaba,
Muhabbet kuşum ( 2.5 aylık erkek ) gece uyurken kapı gıcırtısı gibi bir ses yapıyor ve bu sesi hiç durmadan çıkartıyor , bunun sebebi ne olabilir ?
gündüzleri gayet hareketli , ve neşeli dışkısı normal
Arkadaşlar Merhaba,
Muhabbet kuşum ( 2.5 aylık erkek ) gece uyurken kapı gıcırtısı gibi bir ses yapıyor ve bu sesi hiç durmadan çıkartıyor , bunun sebebi ne olabilir ?
Bence gaga gıcırdatıyor uyurken yapabiliyorlar çok gıcık bir ses dimi Milka da çok yapıyor uykuya dalarken önce konuşur sonra Gaga gıcırdatır bütün içim gıcıklanıyor sonra derin uykuya geçerArkadaşlar Merhaba,
yukarıya ekledim videosunu çok degişik bi ses , 1 haftadır yapıyor bunu önceden yapmazdıBence gaga gıcırdatıyor uyurken yapabiliyorlar çok gıcık bir ses dimi Milka da çok yapıyor uykuya dalarken önce konuşur sonra Gaga gıcırdatır bütün içim gıcıklanıyor sonra derin uykuya geçer
Yok benim bahsettiğim böyle değilyukarıya ekledim videosunu çok degişik bi ses , 1 haftadır yapıyor bunu önceden yapmazdı
Video bende görünmüyor bidaha atarmısın
Tm dır hocam gördüm![]()
WhatsApp Video 2019-12-29 at 21.17.35
Watch "WhatsApp Video 2019-12-29 at 21.17.35" on Streamable.streamable.com
hangi ilaçlarda bu etken maddeler bulunuyor acabaDostum biraz önce benzer bir konuya yazdığımı sana da yazıyorum;
Sırasıyla önce iç parazit, sonra koksidiyoz, daha sonra da crd tedavisi yapman gerekiyor.
Çıkardığı ses iç parazitten kaynaklı olabilir. Parazitler rahatsız ediyorsa yapabilir. Yada solunumda problem varsa yapabilir.
İç parazit için SİTRAKS, koksidiyoz için SULPHAMEZATHİNE, solunum içinde DOKSİSİKLİN etken maddeli bir ilaç kullanabilirsin.
Bu tedavileri nasıl yapıcağını ilaçları alınca yazarım.
hangi ilaçlarda bu etken maddeler bulunuyor acaba
Doksisiklin etken maddeli monodoks var. Diğerleri ilaç ismi zaten.
dışkıdan anlaşılır mı , iç parazit
tamamdır teşekkür ederim.Bazen anlaşılır bazen anlaşılmaz. Ama mikroskopta bakılırsa kesin anlaşılır. Yani dışkı anazili yapabilen bir veterinere baktırabilirsin.
3 gün arka arkaya polivit takviyesi yaptım 2 gündür ses yapmıyor maşallah teşekkür ederim @umitFBBazen anlaşılır bazen anlaşılmaz. Ama mikroskopta bakılırsa kesin anlaşılır. Yani dışkı anazili yapabilen bir veterinere baktırabilirsin.
3 gün arka arkaya polivit takviyesi yaptım 2 gündür ses yapmıyor maşallah teşekkür ederim @umitFB