dustke1010
Yeni Üye
anlamadım ne yazmıştınızBu konunuzu görmeden diğer konunuzda bu meseleye de az önce değinmişim.
Orada yazdıklarımı uygulayınız.
Uzun sürer biraz. Kafes dışında çok dikkatli olun. Uçamadığı için düşüp bacağı kırılabilir, çarpabilir ya da uçamadığı için üzülüp strese girebilir.
"Tek ayak üstünde duruyor" konunuza en son yazdığım mesajda kuşunuzun uçamamaması ve ne yapmanız gerektiğinede değinmiştim.anlamadım ne yazmıştınız
merhaba herşey için teşekkür ederim kuşum öldü bir gün sabah dükkana gittim evden telefon geldi kuş kafeste ters duruyor diye sonrasında 1 dakikada öldüBu konunuzu görmeden diğer konunuzda bu meseleye de az önce değinmişim.
Orada yazdıklarımı uygulayınız.
Uzun sürer biraz. Kafes dışında çok dikkatli olun. Uçamadığı için düşüp bacağı kırılabilir, çarpabilir ya da uçamadığı için üzülüp strese girebilir.
Başınız sağolsun...merhaba herşey için teşekkür ederim kuşum öldü bir gün sabah dükkana gittim evden telefon geldi kuş kafeste ters duruyor diye sonrasında 1 dakikada öldüsabah çok normaldi
sağolun yeni bir kuş sahiplenmeyi düşünmüyorum ilk kuşumdu cahilliğimden öldü hasta olduğunu anlayamadım benim yüzümden keşke almasaydım benim yüzümden öldüBaşınız sağolsun...
Muhtemelen bir hastalığı vardı ve gizledi.
Yeni kuş alırsanız her şeyi çok iyi temizleyip kuşun temas ettiği gaga taşı, yemi vs çöpe atınız. Tekrardan başınız sağolsun, huzur içinde uyusun![]()