Muhabbet Kuşum Öldü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Error
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Error

Yeni Üye
Arkadaşlar 3 4 ay önce bir kuş almıştık ismi şakirdi herşey çok iyi çok hoş geldiği gün hiç konuşmuyordu bende birşey yapıp edip konuşturmaya çalıştım lakin fayda etmedi bende youtubeden muhabbet kuşu sesi açıp konuşturmaya çalıştım ve cidden çok güzel ötmeye başladı o günden sonra hep ötüyordu lakin kuşa ailem bakıyordu bir gün bunu mutfakta saldılar ve dikenlere kanadını çarptı ondan sonra tabi kanadı yaralanıncada canı çok acıdı bende bunu aldım kafesiyle kafasını okşadım o günden sonra birbirimizi çok sevdik ama ben bu sevgiyi hiçbir hayvanda göremedim cidden ona karşı ısındım ve sevmeye başladım oda beni aynı şekilde geçen günlerde tatile gittik 10 günlüğüne babam akşamları eve geldiğinden dolayı sıkıntı olmıyıcak diye düşündük ve tatilimizin 7'cü gününde babamdan bir telefon kuşumuz ölmüş herşey iyi hoş fakat neden öldü bunu anlayamadım ciddi anlamda şoktayım mutfağa her sigara içmeye gittiğimde o aklıma geliyor ağlıyıcak gibi oluyorum yardımcı olun lütfen arkadaşlar kafayı yiyiceğim...

Yemleri tazelemediyseniz açlıktan ölmüş olabilir.(Sigarayı onun yanında içtiyseniz ölüm nedeni sigarada olabilir.)

osman beye katılıyorum yemini tazeleyememiş ve sigarayı yanında içtiğiniz için ölmüş olabilir ne diyelim umarım cennete gitmiştir

Sigarayla alakası yok yalnız hissedip kendini sıkmış vs birşey olabilirmi

Sigarayla alakası yok yalnız hissedip kendini sıkmış vs birşey olabilirmi
Bu kuşlar hafif bir rüzgara dayanamazken siz gidip yanında sigara içiyorsunuz ve sigarayla alakası yok diyorsunuz.Bakamayacağınız canlıları almayın.

Sigarayla alakalı olacağını sanmam. Sigara tabiki zararlıdır ancak öldürmez. Bence siz daha gitmeden önce hastalık kaptı. siz gidince stres de yaparak hastalığa dayanamadı. eğer yeni kuş sahiplenecek olursanız kafesi dezenfekte etmeden kafese koymayın.

Geri