Arkadaşlar 3 4 ay önce bir kuş almıştık ismi şakirdi herşey çok iyi çok hoş geldiği gün hiç konuşmuyordu bende birşey yapıp edip konuşturmaya çalıştım lakin fayda etmedi bende youtubeden muhabbet kuşu sesi açıp konuşturmaya çalıştım ve cidden çok güzel ötmeye başladı o günden sonra hep ötüyordu lakin kuşa ailem bakıyordu bir gün bunu mutfakta saldılar ve dikenlere kanadını çarptı ondan sonra tabi kanadı yaralanıncada canı çok acıdı bende bunu aldım kafesiyle kafasını okşadım o günden sonra birbirimizi çok sevdik ama ben bu sevgiyi hiçbir hayvanda göremedim cidden ona karşı ısındım ve sevmeye başladım oda beni aynı şekilde geçen günlerde tatile gittik 10 günlüğüne babam akşamları eve geldiğinden dolayı sıkıntı olmıyıcak diye düşündük ve tatilimizin 7'cü gününde babamdan bir telefon kuşumuz ölmüş herşey iyi hoş fakat neden öldü bunu anlayamadım ciddi anlamda şoktayım mutfağa her sigara içmeye gittiğimde o aklıma geliyor ağlıyıcak gibi oluyorum yardımcı olun lütfen arkadaşlar kafayı yiyiceğim...