youtuba liste disi yukledim baglantiyi paylastim burada.Benimde kuşumun sesi bu şekilde çıkıyor, video yükleyemedim bir türlü
cok tesekkur ederimSolunum problemi var. Doksimis eğer yoksa da levadoks temin edin hemen veterinerlerden alabilirsiniz ayrıca dışkı fotoğrafı da ekleyin ilacı aldıktan sonra tekrar yazın doz hakkında bilgili kişiler yardımcı olsun ilacı alana kadar kulu rahatlatmak için kekik çayı yapabilirsiniz forumda ve ya internette tarifleri vardır
Çok sevindim iyileşmesine. Evet tekrarlayabilir tam iyileşmemiş olabilir bunu bilemeyiz siz takip ediceksiniz bi süre sonra tekrardan ilaç kullanımıyla düzelir bu derece kötü olmaz. 3 gün entrobac sonra da 3 gün multivitamin kullanınmuhabbet kusuma 6 gun tetradoks verdim bugun entrobac basladim yarim suluga mercimek tanesi kadar. bunu kac gun kullanacagim ve multivitamini kac gun kullanacagim.
kusum cok sukur iyilesti. yani tekrarlar mi bilemiyorum. eger tekrarlarsa bu tedavi tekrarlanacak mi yada bundan sonrasi icin ne yapmaliyim yem ilac kafes bakimi vs.
cok tesekkur ederim @ebraresx cok yardimci oldunuz bizeÇok sevindim iyileşmesine. Evet tekrarlayabilir tam iyileşmemiş olabilir bunu bilemeyiz siz takip ediceksiniz bi süre sonra tekrardan ilaç kullanımıyla düzelir bu derece kötü olmaz. 3 gün entrobac sonra da 3 gün multivitamin kullanın
Merhaba oncelikle.
Doksisiklin etkili bir ilaç kullanabilirsiniz. Bir veterinere gidip ordan alın şikayetleri de söylersiniz dozajda yardımcı olur. Eğer ileri seviye değilse ağır bi ilaç kullanıp zorlamaya gerek yokMerhaba, bizim kuşumuz da bu durum söz konusu. Dün akşam hiçbir şeyi yoktu gayet sağlıklı ötüyor ve oyunlar oynuyordu. Bugün öğle saatlerinde aynı videodaki gibi nefes alırken güçlük yaşar gibi sesler çıkarıyor, göğüs kafesi aşırı hareket ediyor ve kuyruğu sallanıyor.
Yarın ilk işim konuda bahsedilen ilaçları deneyeceğim.
Dikkatimi çeken tek bir farklılık var normalde sadece parmağıma konar, omzuma atlar orda dururdu kesinlikle kendini sevdirmezdi. Bugün zorla kendini avuçlarıma soktu dakikalarca başını okşattı
Merhaba sayın ebraresx, değerli tavsiyeniz için teşekkür ederim.Doksisiklin etkili bir ilaç kullanabilirsiniz. Bir veterinere gidip ordan alın şikayetleri de söylersiniz dozajda yardımcı olur. Eğer ileri seviye değilse ağır bi ilaç kullanıp zorlamaya gerek yok
merhabaDoksisiklin etkili bir ilaç kullanabilirsiniz. Bir veterinere gidip ordan alın şikayetleri de söylersiniz dozajda yardımcı olur. Eğer ileri seviye değilse ağır bi ilaç kullanıp zorlamaya gerek yok
tetradox 100 mg- yarim lt su 1 kapsul- 6 gunHangi ilacı haç gün kullandınız ve ardından probiyotik ve vitamin kullandınız mı