Veteriner dışında başka yolu yok mu ?Veterinere götür.
Soru soruyorum neden tersliyorsun boş yapmana gerek yok insan gibi soru soruyorum, petshoba götürdüm o söyledi ama yine de emin olmak istedim sordum. 7 yıldır tek yaşıyor eş istese sürekli uyur mu uyurken bile kafa sallıyorŞimdi bu yazdıklarına göre biz nasıl bilelim kuşunun nesi var.
Kusuyor demişsin. Kustuklarını yiyiyor demişsin. İştahı yerinde.
Nereden biliyorsun hasta olduğunu? Kızışmış olmasın? Belki eşleşmek istiyor.
Neden ters konuştuğunu anlamıyorum . Sana saçma gelebilir bildiğin için bana saçma gelmiyor bilmediğim için. Yardım etmek zoruna gidiyorsa hiç yorum yapmasaydın neden insanın sinirini bozuyorsunuz kiBen boş yapmıyorum. Saçma sapan soru soruyorsun. Sonra cevabı beğenmiyorsun.
Petshopa sor sen sorunu. Onların dediklerini yap.
Tamam teşekkür ederimBence de veterinere mutlaka götürün
Bak kardeşim, sen gereksiz alınganlık yapıyorsun. Ayrıca mantıksız soru soruyorsun. Buna rağmen cevap yazıyorum, cevabı beğenmiyorsun. Derdin nedir anlamış değilim ama burada sorunlu biri varsa o da sensin. Kuşunu al veterinere götür yarın. Burada vakit harcama.Neden ters konuştuğunu anlamıyorum . Sana saçma gelebilir bildiğin için bana saçma gelmiyor bilmediğim için. Yardım etmek zoruna gidiyorsa hiç yorum yapmasaydın neden insanın sinirini bozuyorsunuz ki