kedilendin
Yeni Üye
parmağıma falan da bu şekilde yapıyor bazen yem çıkartıyor sizce kur mu https://youtube.com/shorts/iAqPLWYq1MQ?feature=share
evet tahta tünek sipariş ettim fakat yasaklardan dolayı daha elime ulaşmadı. evet erkek. son zamanlarda çeşitli sesler çıkarıyor avizedeki yansımasına vb. kafa sallayıp bazen gaga atıp yem çıkarıyorErkek mı kuşunuz ? Yem kusma kafa sallama kur hareketleridir. Tahta tünek kullanırsanız iyi olur plastikler sağlıklı değil.
kur yapıyor o oyuncakları çıkartın sürekli yapıyorsa kursak mantarı olabilir, eş alırsanız iyi olur.
8 aylık sanırımKaç yaşında kuşunuz ?
Aynı yaşlarda bi dişi alabilirsiniz yanına 6 aylık falan olabilir erkek ten büyük olmasın. Ama yuva takmak için dişinin 10 aylık olmasını bekleyin en az
Kuşun 10 aylık olması şart değil. Kızıştıysa ve 8 aylık yada daha büyükse yeter. @Oe26968 aylık sanırım
Halla halla kim demiş acaba merak ettimDişilerin 1 yaşından önce yumurta yapması sakıncalı diye herkes söylüyor Ecrin hanım
Ben öyle biliyorum yani. Benim erkek te iş olsa şimdi 2. Yavrularımı alacaktımHalla halla kim demiş acaba merak ettim
Hmmm, ben bu forumda bu bilgiyi bulmadığınızı umuyorum ki forumda böyle şeyler olmamalı büyük ihtimalleBen öyle biliyorum yani. Benim erkek te iş olsa şimdi 2. Yavrularımı alacaktım
tamam çok teşekkürlerAynı yaşlarda bi dişi alabilirsiniz yanına 6 aylık falan olabilir erkek ten büyük olmasın. Ama yuva takmak için dişinin 10 aylık olmasını bekleyin en az
Kuşun 10 aylık olması şart değil. Kızıştıysa ve 8 aylık yada daha büyükse yeter. @Oe2696[/USER
[/QUOTE]
çok teşekkürler
Ben diyorum...Halla halla kim demiş acaba merak ettim
Yakınlaştırmadığınız için çok birşey anlayamadım muhabbet kuşları kızgınlaştığında kafesin demirine gagalarını vurur göleri küçülüp büyür kafasını sallıyormu
mineral bloğa , salıncağına ve avizedeki yansımasına kafa sallayıp yem çıkarıyor. kafa tüylerini kabartıp tuhaf sesler çıkarıyorYakınlaştırmadığınız için çok birşey anlayamadım muhabbet kuşları kızgınlaştığında kafesin demirine gagalarını vurur göleri küçülüp büyür kafasını sallıyormu
Yem kusuyorsa kursak mantarı olabilir (ihtimal olarak değil, oluşabilir.) salıncağı çıkartın, ve eş alın yoksa kursak mantarı olur çok yem kusması kötü.mineral bloğa , salıncağına ve avizedeki yansımasına kafa sallayıp yem çıkarıyor. kafa tüylerini kabartıp tuhaf sesler çıkarıyor